Luk Alloo: De laatste 100 uur met deze gasten op Pickx+

Luk Alloo is vanaf vanavond – woensdag 4 januari 2023 – om 20.25 uur te zien op Pickx met zijn nieuwe programma De laatste 100 uur. In dit programma maakt de centrale gast – dankzij de vragen van Luk Alloo – de balans op van zijn of haar leven. Ontdek hier wie De laatste 100 uur gasten van Luk Alloo zijn.

De laatste 100 uur

Tv-maker Luk Alloo maakt in 2023 zijn debuut op Pickx+. Hij krijgt hij de kans en ruimte een programma te maken dat al langer op zijn verlanglijst staat. In De laatste 100 uur graaft de West-Vlaamse interviewer met zijn intense blik en rake vragen ongezien diep in de ziel van de bekende gast die tegenover hem zit. Sterke namen, boeiende persoonlijkheden en straffe verhalen, dit programma is gemaakt zoals Luk Alloo het wil: “Niets is geforceerd, geënsceneerd of geregisseerd.”

Eerder maakte Luk Alloo: De laatste 48 uur.

Gasten De laatste 100 uur

De centrale gast maakt, dankzij de vragen van Luk, de balans op van zijn of haar leven. De kijker komt op zo’n 60min te weten wat Marleen Merckx, Mark Eyskens, Sergio, Goedele Liekens, Karen Damen, Björn Soenens, Jef Vermassen, Paul Jambers, Delphine Lecompte* en vele andere stevige namen zouden antwoorden op de vraag ‘Stel dat je nog 100 uur te leven hebt, wat zou je dan doen?’ Wat waren zijn of haar mooiste momenten? Waar hebben ze spijt van? Wie waren hun échte vrienden? In De laatste 100 uur gaan de lichten uit en de harten open. Goedele Liekens is de eerste gast van Luk Alloo in De laatste 100 uur.

* Klik op de naam en ontdek meer over de gasten van Luk Alloo in De laatste 100 uur.

Luk Alloo op Pickx+

Luk Alloo over De Laatste 100 uur: “In de programma’s die ik presenteer graaf ik altijd zo diep mogelijk in de ziel van de mensen. Daar komen vaak heel intenste en interessante gesprekken van, iets wat je alleen kan bereiken als je vragen stelt die anderen uit de weg gaan. Ik heb al de gevangenis bezocht, de politie gevolgd, de liefde onderzocht, in de nacht rondgedwaald en nog zo veel meer. Allemaal projecten die me als mens rijker hebben gemaakt. Dit programma is van een heel nieuw niveau. Dieper zeg maar. Kwaliteit heeft bij mij altijd geprimeerd en ik ben blij dat deze zender daar ook opofferingen voor maakt. Het gewende reclameblok wordt resoluut geschrapt. De afleveringen hebben ook een richttijd, geen vast eindpunt en dat verfijnt het hele gebeuren. Niets is geforceerd, geënsceneerd of geregisseerd.” 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 januari 2023 /