Kerst met de familie Meiland (kerstspecial 2022)

Kerst met de familie Meiland is ook in 2022 weer op SBS te kijken. Dit keer maakt de familie Meiland een cruise op de Middellandse Zee. Kerst met de familie Meiland is op zaterdag 24 december om 20.30 uur te kijken op SBS6. Aansluitend staat-ie ook op Kijk.nl. Wil je ‘m vanuit België kijken, lees dan snel verder én ontdek hoe je dus niet hoeft te wachten op de Vlaamse zenders.

Heb jij de scheurkalender van de Meilandjes al? (Hier ontdek je nog meer leuke scheurkalenders 2023).

Kerst met de familie Meiland 2022

De familie Meiland gaat aan boord van een heuse cruise om de Middellandse Zee te bevaren. Gelukkig verruilen ze regelmatig de zeebenen voor een bezoek aan land, waar in Barcelona aan de voet van Gaudi’s Sagrada Familia kerstpresentjes worden aangeschaft. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois?

Waar is Dirk?

Als je de foto van de familie Meiland bekijkt – waarmee ze de kerstspecial Kerst met de familie Meiland promoten – zie je dat er één iemand ontbreekt… Deze keer is dat niet Leroy. Daar was in 2021 al opschudding over, maar die bleek toen de kerstspecial van de Meilandjes te filmen. Nee, bij de Meiland kerst 2022 special missen we Dirk, de partner van Montana. In Facebook-groepen wordt er druk gespeculeerd over waarom Dirk niet mee is met de Meilandjes op cruise. Er zou in ieder geval niets aan de hand zijn… Nou, we lezen het vanzelf wel weer in de reacties op Kerst met de familie Meiland 2022.

Heb jij de boeken van Martien en Erica al gelezen? 

Kerst met de familie Meiland kijken

Kerst met de familie Meiland 2022 kun je om 20.30 uur kijken op SBS6. Vanaf 22.33 kun je daarnaast op Kijk.nl de aflevering terugkijken. Hier staan ook de voorgaande kerstspecials van de familie Meiland. Zelfs die uit 2020. Vanuit Nederland kun je deze afleveringen eenvoudig terugkijken. Wil je vanuit België de kerstspecials zien, zorg dan voor een VPN Verbinding. Zet de server op Nederland, ga naar Kijk.nl en zet de aflevering op die je wil zien. Hier kun je ook alle seizoenen van Chateau Meiland kijken.

La famille Meiland wijnen

Wil je het jaar in stijl afsluiten, dan horen daar voor echte liefhebbers natuurlijk de wijnen van de familie Meiland bij. Bestellen doe je vanuit België bij Wijnvoordeel.be. En voor de Nederlandse lezers: bij Wijnvoordeel.nl. Of je nu op zoek bent naar rood, wit, rosé of prosecco – La famille Meiland heeft het allemaal in het aanbod. 

Foto: Talpa TV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 december 2022 /