Splinter Uitgenodigd met o.a. Monic Hendrickx en Joseph Klibansky

Splinter Chabot volgt in zijn nieuwe programma Splinter Uitgenodigd vier bekende Nederlanders, die zijn uitgenodigd voor een bijzonder evenement. Monic Hendrickx, Hans Klok, Irene Schouten en Joseph Klibansky zijn de gasten in Splinter Uitgenodigd, die op dinsdag 27 december om 21.20 uur te kijken is bij AVROTROS op NPO1.

Splinter Uitgenodigd

In het nieuwe programma Splinter Uitgenodigd! volgt presentator Splinter Chabot prominente Nederlanders die zijn uitgenodigd voor een bijzonder evenement. Hij praat in een voor hen vertrouwde omgeving met actrice Monic Hendrickx, illusionist Hans Klok, kunstenaar Joseph Klibansky en schaatsster Irene Schouten over drijfveren en struikelmomenten. Maar uiteraard ook over de dresscode van het evenement.

Monic Hendrickx

Splinter Chabot ontmoet viervoudig Gouden Kalf winnares Monic Hendrickx bij haar thuis. Ze laat de presentator haar veilige haven zien waar ze echt tot rust komt en neemt hem mee naar de première van de film Ome Cor. De opbrengst van de film gaat voor een groot deel naar het Sophia Kinderziekenhuis.  Monic Hendrickx is één van de actrices waar we op VlaamsKijken al vaker over schreven. Zo is ze op dit moment te zien in Geldwolven (de reeks staat compleet op Streamz en Prime Video). Maar we gaan haar ook zien in Ferry De Serie en Arcadia.

Hans Klok

Hans Klok vertelt onder het genot van een patatje aan Splinter Chabot hoe hij het hart van zijn verloofde wist te veroveren. Maar ook laat hij zijn loods zien waar de basis voor iedere spectaculaire show wordt gelegd. Daar vertelt hij over zijn liefde voor het circus en de bijzondere band met zijn vader. Samen gaan ze over de rode loper van het Wereldkerstcircus in Theater Carré. 

Irene Schouten

Met Irene Schouten start Splinter Chabot op een klein schaatsbaantje in Hoorn. Irene Schouten vertelt over haar moeder, die verpleegd moet worden na een hersenbloeding en haar fanatieke vader; je zag ze al in de documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen. Met de presentator erbij meet stylist Tommy Driessen haar een mooie jurk aan voor de rode loper van het NOC/NSF Sportgala, waar zij is uitgenodigd omdat ze genomineerd is voor Sportvrouw van het Jaar. De avond wordt extra feestelijk omdat Irene Schouten de nominatie verzilvert! 

Joseph Klibansky

Joseph Klibansky is één van de grootste kunstenaars van het moment. Grote sterren zoals Madonna zijn onder de indruk van zijn werk. Splinter Chabot ontmoet Joseph Klibansky op de plek waar zijn creaties tot stand komen. Daar hebben ze het over zijn drive en hechte band met de familie. Samen gaan ze naar de Masters Expo waar Splinter ook Joseph’s grootste fan en beste vriend Rico Verhoeven ontmoet. Kijkers van The Real Housewives of Amsterdam hebben de kunstenaar en zijn werk ook al veelvuldig voorbij zien komen, omdat zijn schoonzus Susanna één van The Real Housewives is.

Splinter Uitgenodigd kijken

Splinter Uitgenodigd! is te kijken op dinsdag 27 december om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO1. De aflevering is ook terug te kijken via NPO Plus en NPO Start. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit het buitenland de NPO Start website gebruiken.

Foto: Joy Hansson (AVROTROS)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 december 2022 /