Oh, Wat Een Kerst! met Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder

Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder zijn te gast in Oh, Wat Een Kerst! – de kerstspecial van de nostalgische spelshow Oh, Wat een Jaar. Oh, Wat een Kerst is tweede kerstdag om 20.30 uur te kijken op RTL4. (Ik ga er vanuit dat dit dezelfde kerstspecial is als vorig jaar).

Update geplaatst op 26/12/2022 – dit bericht verscheen voor het eerst online op 23 december 2021.

Oh, Wat Een Kerst!

In deze speciale kerstaflevering van de nostalgische spelshow Oh, Wat Een Jaar! dompelen teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich – onder leiding van Chantal Janzen – compleet onder in alles wat met kerst te maken heeft. Samen met gasten Francis van Broekhuizen en Buddy Vedder spelen zij de bekende spellen en zingen mee met de bekende hits die allemaal in het teken staan van kerst.

Oh, Wat Een Jaar in kerstsfeer

En waar we van Oh, Wat een Jaar kennen dat de (aan)kleding helemaal in het teken staat van het betreffende jaar; zo is dat ook in deze kerstspecial. De mooist of kun je beter zeggen meest foute kerstpakken komen te voorschijn voor deze show? Een sfeervol avondje vermaak in aanloop naar Kerst.

Wat Een jaar

In België ken je dit programma als Wat Een Jaar. Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens zien we daar in het programma. Vanuit Nederland zijn de afleveringen in de VTM GO-app terug te kijken. Zo kijk je Belgische tv in Nederland.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 december 2022 /