Samson & Marie klaar voor kerst met Het is winter

Samson & Marie hebben weer een nieuw liedje. Ze zijn klaar voor kerst met hun single Het is winter. Het tweetal kan niet wachten tot de winterse dagen zijn aangebroken. Het is winter zal ook te horen zijn in hun nieuwe theatershow.

Ontdek hier allerlei leuks van Samson & Marie

Samson & Marie klaar voor kerst

“Het is winter is het perfecte liedje om in kerstsfeer te komen”, laat Marie Verhulst weten. “Bij deze tijd van het jaar horen sfeervolle liedjes. Voor jong en oud.” Vier je deze tijd van het jaar ook met cadeautjes (voor de kids)? Dan hebben we nog een extra tip voor je. Neem eens een kijkje in de Studio 100 Webshop. Ze hebben echt de leukste producten. Niet alleen van Samson & Marie, maar van alle Studio 100 personages. Daarbij hebben ze vaak ook leuke acties.

Theatershow Samson & Marie

Samson & Marie zullen dit lied dan ook laten horen in hun gloednieuwe theatershow. Vanaf eind december is deze te zien in De Panne, Antwerpen en Hasselt, waar ook de Nederlandse fans van harte welkom zijn. Vanaf februari van 2023 zal deze show ook te zien zijn in Rotterdam en Roosendaal. Samson & Marie zingen hierin hun mooiste liedjes en maken er samen met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto een prachtig feestje van.

Het is winter

Het vrolijke nummer Het is winter van Samson & Marie brengt je in kerstsferen. De bijpassende clip is nu te kijken op hun YouTube-kanaal en zal ook te zien zijn op Studio 100 TV en in de gratis Studio 100 Go app. Het nummer is daarnaast te beluisteren via alle bekende muziekstreamingsdiensten. Wist je trouwens dat hun vorige single – Wij gaan naar Spanje – op YouTube al meer dan 800.000 keer is bekeken?

Wij zijn daarnaast erg benieuwd wanneer we het vierde seizoen van De Verhulstjes kunnen verwachten… Dat zou – net als deze nieuwe single van Samson & Marie – tenslotte ook heerlijk vermaak zijn voor in de koude winter. Voor kerst hebben we daarnaast een Vlaamse-tip, namelijk De Familie Claus 3.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 november 2022 /