Winteruur seizoen 8 gasten én alle afleveringen op VRT MAX

Winteruur is inmiddels begonnen aan het achtste seizoen. Tal van boeiende gasten lezen een tekst voor die hen inspireert, ontroert, laat lachen of om een andere reden raakt. Presentator Wim Helsen – die we zien met naast hem de nieuwe hond Ighor – heeft zijn gasten met veel zorg uitgekozen. Heb je nog niet genoeg aan de afleveringen van Winteruur seizoen 8, dan kun je op VRT MAX alle voorgaande afleveringen terug kijken.

Winteruur seizoen 8

Opvallend aan Winteruur seizoen 8 is het ontbreken van Swami B. Presentator Wim Helsen wordt nu vergezeld door Ighor. Maar wat niet gewijzigd is, is het feit dat er stuk voor stuk gasten langskomen die opvallen, prikkelen, uitdagen of gewoon razend interessant zijn. Allemaal brengen zij een tekst mee die voor hen een bijzondere betekenis heeft.

Winteruur

Wim Helsen polst ook in Winteruur seizoen 8 naar de reden waarom zijn gasten juist die tekst hebben gekozen, wat ze erin lezen en wat hij voor hen betekent. Biedt hij soelaas, hernieuwde energie en inspiratie? Kunnen ze ermee lachen of zijn ze erdoor ontroerd? Door het gesprek leren we zowel henzelf als hun keuzetekst beter kennen. Daardoor krijgt die tekst extra betekenis wanneer ze hem op het einde van de uitzending nog eens opnieuw voorlezen.

Gasten Winteruur seizoen 8

Nieuwsgierig naar Winteruur seizoen 8 gasten? We zetten ze voor je op een rijtje. Als je op hun naam klikt, ontdek je meer over deze Winteruur gast.

Winteruur kijken

Winteruur is van maandag tot en met donderdag op het einde van de dag op Canvas te kijken. Daarnaast kun je alle afleveringen – dat zijn er al meer dan vijfhonderd – kijken op VRT MAX. Vanuit België gaat dat heel eenvoudig; wil je vanuit Nederland (of een ander land) kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet en surf dan naar VRT MAX.

Foto: Canvas

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 november 2022 /