Iedereen beroemd najaar 2022 met nieuwe rubrieken

Iedereen beroemd gaat vanavond – maandag 29 augustus – weer van start met nieuwe afleveringen. Wat je in najaar 2022 kunt verwachten van Iedereen beroemd: veel nieuwe rubrieken en zelfs een nieuwe introgeneriek. Hiervoor hebben ze samengewerkt met de makers van Tik Tak.

Gas geven

De dagelijkse afsluiter van Iedereen Beroemd (najaar 2022) is voortaan de nieuwe rubriek Gas geven. Huisgenoten kunnen al sportief quizzend gratis elektriciteit en gas winnen – in deze tijden zeer welkom bij vele Vlamingen. Terwijl de ene huisgenoot in de Gas geven-container zich de benen vanonder het lijf fietst, krijgt die quizvragen te zien. De fietser moet die doorspelen naar zijn huisgenoten, die de juiste antwoorden moeten geven op de vragen. Per juist antwoord winnen ze hun maandelijkse energie- en gasfactuur terug, met dank aan Total Energies. De container staat elke week op een andere locatie. Wie zelf wil meespelen, kan zich nu inschrijven via VRT MAX.

Nieuwe rubrieken Iedereen Beroemd

En er zijn nog meer nieuwe rubrieken die je kunt verwachten in Iedereen Beroemd najaar 2022. Denk aan Op trot, Evi is bang, Kunstwerk, Waar zijn we en Hoe dan wel. Hieronder ontdek je meer over deze nieuwe rubrieken.

Op Trot

Niet meer op kot, maar wel ‘Op trot’. Lise-Lore, uit het Leuvense Op kot neemt een gap year waarin ze wil uitvogelen wat ze écht met haar leven wil doen. Welke richting wil ze uit, welke job spreekt haar aan, waar wil ze zich settelen … Ze reist op goed geluk Europa rondom van iedere ontmoeting en ervaring te leren. Elke aflevering draait rond een centraal thema, zoals ‘geld verdienen’ en ‘wonen’.

Evi is bang

Iedereen beroemd-reporter Evi komt met een stevige hondenfobie. Bij het minste geblaf in de verte maakt ze zich uit de voeten. Daar wil ze graag voor eens en altijd van verlost raken. In het nieuwe ‘Evi is bang’ gaat ze de confrontatie met haar fobie aan.

Kunstwerk

Wat zijn de favoriete kunstwerken van de werknemers van het KMSKA? In ‘Kunstwerk’ vertellen tien werknemers, van de nachtwaker tot de kassier van de museumshop, gepassioneerd tekst en uitleg bij hun uitverkoren werk.

Waar zijn we

In het nieuwe ‘Waar zijn we’ worden twee duo’s door middel van een virtual reality bril ergens op aarde gedropt. Ze moeten om ter eerst uitzoeken waar ze precies zijn door goed rond zich heen te kijken en rond te lopen. Wie kan zijn locatie het meest nauwkeurig aanduiden op een kaart?

Hoe dan wel

In ‘Hoe dan wel?’ geven mensen waarvan we soms niet goed weten hoe ermee om te gaan, op ludieke wijze praktische tips. Onder andere mensen in een rolstoel, blinden en zwangere vrouwen delen verhalen over hoe vreemd of gênant sommige mensen zich tegenover hen gedragen, en hoe je het beter kan doen.

Terugkerende favorieten

Natuurlijk heeft Iederen Beroemd ook favoriete rubriek. Denk aan Ontspoord en Op Kot. Daarnaast komen rubrieken als ‘Het antwoordapparaat’, ‘Historische woorden’ en ‘Klassiekers’ met Sander De Keere en Thibault Christiaensen terug. Mis je de Homo Universalis? Dat klopt: dat is nu een zelfstandig programma en op zaterdag op Eén te kijken. Hier ontdek je alles over het nieuwe seizoen van de Homo Universalis.

Ontspoord

Ieders favoriete treinreiziger keert terug in ‘Ontspoord’. De rubriek toont de pendelaar (acteur Peter Van den Eede) nu niet enkel meer onderweg, maar ook op zijn werk in het modemmuseum, samen met zijn collega (vertolkt door Nico Sturm). Uiteraard ontspoort elk gesprek nog steeds…

Op Kot Gent

Een nieuw schooljaar, uiteraard hoort daar ‘Op kot Gent’ bij. Elke dinsdag en vrijdag kan je de avonturen van Korneel, Madelon, Emmylou en Seppe volgen. Maar er is een ‘gezinsuitbreiding’ op komst, want dit seizoen krijgen ze het gezelschap van nieuwelingen Fatih, Marielle en Fleur. Elke week tonen alle studenten met hun zelf gefilmd materiaal hoe het er aan toe gaat op kot, in de les en thuis. Madelon vlogt deze keer zelfs vanuit Berlijn, waar ze zes maanden lang op Erasmus-uitwisseling is.

Iedereen beroemd kijken

Iedereen beroemd is elke weekdag om 19.40 uur te kijken op Eén en via VRT MAX. Wist je dat je vanuit Nederland VRT MAX ook kunt gebruiken; daarvoor heb je alleen een VPN Verbinding nodig die je op België kunt zetten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 augustus 2022 /