De Mol seizoen 10 (Play4) naar Canarische eilanden

De Mol seizoen 10 speelt zich het aankomende seizoen af op de Canarische eilanden. Presentator Gilles De Coster en de kandidaten van De Mol 2022 starten op Lanzarote en gaan daarna eilandhoppen. Omroep Play4 heeft veel in petto voor de jubileumeditie; het is tenslotte alweer de tiende keer dat we van De Mol kunnen genieten. Op 13 maart zijn de kandidaten voorgesteld; vanaf 20 maart start het nieuwe seizoen van De Mol. Op 21 maart kun je vanuit Nederland kijken op NPO Start.

De Mol seizoen 10

De Mol presentator Gilles De Coster vertelt het volgende over het tiende seizoen: “Dit wordt onze tiende reis. Een jubileum dus, en dat mag en zal gevierd worden. Dit jaar hebben we dan ook niet één maar verschillende speelterreinen, want we gaan eilandhoppen langs de Canarische Eilanden. Een paradijselijk stukje Spanje langs de Afrikaanse westkust en het ideale decor voor dit tiende seizoen van De Mol. De eilanden zijn heerlijk zonzeker en zitten in het hart van veel Vlamingen die er graag op vakantie gaan. En toch zullen ook zij een heel nieuwe wereld ontdekken, want er is méér dan hotels en stranden. Veel, veel meer…”

Lanzarote (Canarische eilanden)

Gilles De Coster (die je recent nog in Sekswerkers zag) vertelt verder over De Mol seizoen 10: “Lanzarote vormt het startpunt van onze ontdekkingstocht langs de Canarische Eilanden, maar natuurlijk niet de eindbestemming. Want het wordt een ontdekkingstocht met telkens een andere wereld die voor ons opengaat. Ikzelf was nog nooit in dit hoekje van de wereld geweest, maar mijn mond is geregeld opengevallen van de natuurpracht, de vulkanische landschappen en de mysterieuze binnenlanden vol adembenemende panorama’s. Dit was een ongelofelijke ontdekking.”

Kandidaten De Mol 2022

Gastheer Gilles De Coster trakteert een groep onbekende Vlamingen binnenkort dus op een strategisch potje island hopping. De deelnemers aan De Mol 2022 zijn voorgesteld in de eerste aflevering van Café De Mol. We stellen ze deze week uitgebreid aan je voor. Wil je dit niet missen, kom dan bij onze Facebook-groep en volg ons op Instagram.

We weten in ieder geval dat De Mol start in Lanzarote, de archipel met surrealistische landschappen, vulkanische energie en zwoele woestijnwind. Veel tijd voor siësta y fiësta is er niet, want de kandidaten hebben als vanouds één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zoveel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. Maar ook nu weer schuilt in de schaduw van dit zonovergoten spektakel een verrader. Een saboteur die de groep maar al te graag tegenwerkt op hun wonderlijke reis langs de Canarische Eilanden. En de eindbestemming halen is enkel weggelegd voor zij die de mol kunnen ontmaskeren.

De Mol kijken (in Nederland)

De Mol is vanaf 13 maart terug op tv. Dan wordt gestart met een aflevering van Café De Mol waarin de kandidaten worden voorgesteld. Het tiende seizoen De Mol start vervolgens op zondag 20 maart. Vanuit België kun je De Mol kijken op Play4 en GoPlay.

De Mol kijken op NPO Start

In Nederland wordt de show aangeboden via NPO Start. Slimme zet, omdat Wie Is De Mol natuurlijk ook een succes is. De eerste aflevering is op zondag 20 maart te kijken op GoPlay (dat zou via Nederland mogelijk moeten zijn, maar anders lukt dit altijd via een VPN Verbinding die je op België kunt zetten). En een dagje later – vanaf maandag 21 maart – volgen dan ook wekelijks de afleveringen op NPO Start. NPO Start zet de nieuwe aflevering steeds om 20.00 uur online. Of Café De Mol hier wordt aangeboden, durf ik niet te zeggen. Maar ook dit werkt in ieder geval via GoPlay (evt. met VPN). Kortom: alle kans om de deelnemers van De Mol 2022 ook in Nederland beter te leren kennen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 februari 2022 /