Married At First Sight Match or Mistake: deelnemers & Videoland

Goed nieuws voor de liefhebbers van programma’s als Married At First Sight en Blind Getrouwd. VTM heeft het nieuwe seizoen Blind Getrouwd aangekondigd voor dit najaar én op Videoland kunnen de Nederlandse kijkers kennismaken met de gloednieuwe versie van Married At First Sight – Match or Mistake. Dit nieuwe seizoen is gebaseerd op de versies uit de Australische en UK-versies. Ontdek er in dit artikel alles over en maak kennis met Married At First Sight Match or Mistake deelnemers.

Married At First Sight: Match or Mistake kijken

Wil je het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake kijken, dan kun je dat vanaf 22 augustus bij Videoland. Iedere maandag tot en met woensdag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar. Daarnaast zijn de eerste drie afleveringen ook bij RTL 4 te zien. Om 21.45 uur kun je dus op tv kijken. Of de show ook in België te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Internationale MAFS-seizoenen waren daar eerder tenslotte ook al te kijken. Wat het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake zo bijzonder maakt? De groepsdynamiek speelt een ontzettend belangrijke ro en de koppels kunnen tijdens specialestay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen.

Nieuwe seizoen Married At First Sight

Na de trouwceremonies gaan alle koppels, zonder dat ze dit van elkaar weten, naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Tijdens deze reis ontmoet de groep elkaar, waarbij er hechte vriendschappen en soms lastige situaties ontstaan. In de samenwoonfase bij terugkomst in Nederland, komen de stellen allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze fase zijn de themaweken geïntroduceerd, waarbij de opdrachten van die week gelinkt zijn aan het thema van die betreffende week. Deze gezamelijke opdrachten, diners, activiteiten en heftige gesprekken maken hierbij veel emoties los.

Stay or leave ceremonies

Bij de stay or leave-ceremonies geven de koppels in het bijzijn van de groep aan of ze stoppen of doorgaan met elkaar. Bij slechts twee leaves mag het koppel pas uit elkaar, anders niet. Tot slot wordt bij de final vows de beslissing gemaakt: wil het koppel getrouwd blijven en aan hun huwelijk werken of is scheiden de enige optie? 

Kortom: heel anders dan dat we zagen tijdens het vorige Married At First Sight-seizoen.

Nederlandse experts Married At First Sight Match or Mistake

De singles worden ook in dit nieuwe seizoen van Married At First Sight via de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Hn liefdes-lot ligt volledig in de handen van vier ervaren experts. Dat zijn in Nederland gedragsbioloog Patrick van Veen, seksuoloog Steven Vreden, matchmaker en psycholoog Lotte Ditzel en (relatie)coach Marianne van der Graag. Zij zijn vanaf het eerste moment betrokken en nemen de intensieve begeleiding van de deelnemers op zich tijdens het gehele avontuur.

Deelnemers Married At First Sight Match or Mistake

Nieuwsgierig naar de deelnemers uit Married At First Sight Match or Mistake? Hieronder maak je kennis met de dames.

 • Anita, 28 jaar uit Assen. Ze is avontuurlijk, sportief en staat positief in het leven. Ze zoekt een man met humor, die niet klaagt en waarmee ze naast liefde ook vriendschap kan opbouwen. anita houdt van gezelligheid en borrelen met vrienden.
 • Deveny, 26 jaar, is temperamentvol en intelligent. Ze houdt van shoppen, uit eten gaan en reizen. Deveny zoekt een toekomstgerichte partner die klaar is om samen met haar een leven op te bouwen.
 • Evelien, 32 jaar uit Heemskerk. Deze spontane, enthousiaste vrouw denkt graag in oplossingen. Ze wil het beste uit haar leven halen. Ze zoekt een man voor een diepgaande relatie waar ze tevens lol mee kan hebben.
 • Kendall, 32 jaar, is eerlijk en zelfstandig. Ze houdt niet van arrogante mannen en zoekt een warm type om een relatie mee op te bouwen op basis van respect en vertrouwen. Kendall kan een echte huismus zijn, maar geniet ook van een borrel met vriendinnen.
 • Laury, 30 jaar, is in het dagelijks leven yoga- en ademdocent. Deze lieve, zorgzame dame let goed op haar voeding en beweging. Ze zoekt een lieve man, die sterk in zijn schoenen staat en een doel voor ogen heeft in het leven.
 • Roxy, 29 jaar, is creatief en gezellig. Ze zoekt een man die intiatief neemt en betrouwbaar is. Een man die haar aanvult en een steuntje in de rug geeft als het nodig is. Roxy geniet erg van lol maken met haar vriendinnen en gaat graag op stap.
 • Yvette, 41 jaar, is onderneemster. Deze dame is liefdevol en uitgesproken. Yvette zoekt een vrolijke partner, die blij in het leven staat en de dag plukt. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige man ambitieus is.

Married At First Sight Match or Mistake deelnemers

Nieuwsgierig naar de deelnemers uit Married At First Sight Match or Mistake? Hieronder maak je kennis met de mannen.

 • Alwin, 30 jaar uit Amersfoort. Deze man is avontuurlijk, sportief en haalt graag alles uit het leven. Hij zoekt een ambitieuze vrouw, die een eigen mening heeft én met hem wil sporten.
 • Brian, 32 jaar uit Amsterdam. Familie staat bij familieman Brian op de eerste plek. Deze gevoelige jongen zoekt een eerlijke, betrouwbare vrouw.
 • Feyyaz, 33 jaar uit Veghel. Deze deelnemer aan Married At First Sight Match or Mistake heeft al een zoontje, waarmee hij graag op pad gaat. Feyyaz is een sportieve familieman, die ook nog eens zes keer per week naar de sportschool staat. Hij zoekt een respectvolle vrouw, die graag reist.
 • Jesse, 26 jaar is een liefhebber van feestjes en de sportschool. Dit is één van de deelnemers aan Married At First Sight, die deze zoektocht naar de liefde als een nieuwe uitdaging ziet. Daar houdt hij namelijk wel van. Jesse zoekt een sociale vrouw met een vlotte babbel en die – in positieve zin – graag de grenzen opzoekt.
 • Mark, 46 jaar uit Arcen. Deze enthousiaste, ondernemende man vindt familie erg belangrijk. Hij is klaar voor een serieuze relatie en hoopt hier – net als de andere Married At First Sight Match or Mistake deelnemers de liefde van zijn leven te vinden.
 • Rizwan, 28 jaar is een echte aanpakker, die geen uitdaging uit de weg gaan. Vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie zijn voor hem belangrijke punten in een relatie. Rizwan kijkt graag series, maar wandelt ook net zo lief door de duinen.
 • Toychyro, 31 jaar is een liefhebber van fitness, American football en basketbal. Het leven met een vrouw aan zijn zijde vindt hij toch leuker dan het alleen zijn. Toychyro zoekt een intelligente, ambitieuze vrouw met een sportief lichaam.  

Foto: Videoland – Jasper Suyck

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 augustus 2022 /