Zevende seizoen Married at first sight van start met deze deelnemers

Nederlandse Blind Getrouwd liefhebbers, kunnen weer een Nederlands seizoen kijken. Sinds dinsdag 4 januari 2022 wordt het zevende seizoen van Married at first sight uitgezonden om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. Married at first sight seizoen 7 is ook te kijken op Videoland; daar loopt het seizoen één aflevering voor.

Zevende seizoen Married at first sight

Er komen weer spannende tijden aan voor de deelnemers van Married At First Sight. Verschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: presentator Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet.

Veranderingen in MAFS

Seizoen 7 van Married at first sight heeft – in vergelijking met vorig seizoen – ook een aantal verrassingen in petto. Zo wordt er voor het eerst gewerkt met matchmakers. Radboud Visser en zijn zus Liselotte Visser runnen samen een relatiebemiddelingsbureau; zij gaan tijdens de selectie ook met de kandidaten in gesprek. En daarnaast is er ook nog een groepsgesprek, waarbij wordt gekeken hoe de kandidaten eigenlijk in een groep liggen. De deelnemers weten op dat moment nog niet dat ze gaan trouwen in het zevende seizoen van Married at first sight.

Wordt dit het seizoen dat in Nederland de liefde ook hoogtij viert? In België is Blind Getrouwd namelijk een ontzettend groot succes wat de relaties betreft. Dat zal je al in Blind Getrouwd: De Jubilee.

Deelnemers Married at first sight seizoen 7

Natuurlijk delen we – als we info hebben – ook wat meer over de deelnemers aan Married at first sight seizoen 7. Maak alvast kennis met de eerste vijf koppels.

  1. De 57-jarige Astrid Wijsman woont in Amsterdam. Ze heeft twee dochters, een kleinzoon en ook haar moeder steelt de show in de eerste aflevering. In het dagelijkse leven werkt ze als ziekenverzorgster en medisch pedicure. Ze is gekoppeld aan de 61-jarige kitter Sander Hempenius uit Weesp. Hij heeft Friese roots. Zijn dochter heeft hem opgegeven voor Married at first sight. Astrid en Sander brengen hun huwelijksreis door in Jardin Del Sol Suites & Spa in Santa Ponça (Mallorca).
  2. Het tweede koppel dat trouwt in het zevende seizoen is Rowan en Astleigh. De 27-jarige Rowan Eckhart komt uit Almere. Ze is in het dagelijks leven digital marketeer. Rowan is gekoppeld aan de 33-jarige Astleigh uit Zoetermeer, die chauffeur is. Hiervoor zat hij bijna tien jaar in het leger. Leuk om te weten: Rowan en Astleigh brachten de huwelijksnacht door in Parc Broekhuizen. Tijdens de huwelijksreis op Sardinië verblijven ze in Hotel Ollastu aan de Costa Corallina.
  3. Arjan en Maurice vormen het eerste homokoppel van het zevende seizoen; ze zijn het derde stel dat gaat trouwen. Arjan Bomekamp is 50 jaar en woont in Zwaag (West-Friesland). In het dagelijkse leven is hij werkzaam als bloemist en stylist. De 46-jarige Maurice Westra komt uit Rotterdam en werkt bij een bank als relatiebeheerder. Waarom Arjan Bomekamp meedoet aan dit programma vraag ik me steeds vaker tijdens de afleveringen af…
  4. Joep en Caroline zijn het vierde stel dat trouwt in het zevende seizoen van Married at first sight. De Videoland-kijkers herkennen Joep Honcoop waarschijnlijk wel. Hij probeerde eerder namelijk het hart te veroveren van Bachelorette Gaby Blaaser. Joep is 26 jaar oud, woont in Eindhoven en is eventmanager. Joep Honcoop trouwt met de 26-jarige Caroline uit Utrecht. Ze groeide op in Friesland en is vorig jaar afgestudeerd als forensisch psycholoog.
  5. In de vijfde aflevering maken we kennis met het tweede homokoppel van het experiment. Dat zijn Sonny Monster, 28 jaar oud uit Dordrecht. Hij is werkzaam als wagenparkbeheerder bij een technisch uitzendbureau. In zijn vrije tijd speelt hij in amateurmusicals en is hij een grote Disney-fan en dierenvriend. Sonny is gekoppeld aan de 27-jarige Dylan uit Emmen. Dylan is storemanager in een kledingzaak in Zwolle. Daarnaast maakt hij zelf ook graag kleding en speelt hij veel volleybal, zowel in de zaal als beachvolleybal. De mannen mogen dan op grote afstand van elkaar; de experts zijn er van overtuigd dat een lange relatie tussen Sonny en Dylan succesvol kan worden.
  6. In de achtste aflevering maken we voor het eerst kennis met Kim Neuwese en Antoine. De 36-jarige Kim is afkomstig uit Hilvarenbeek, maar woont – nadat ze tien jaar op Tenerife heeft gewerkt – nu bij haar tante in Tilburg. De 45-jarige Antoine werkt in de maatschappelijke opvang in Tilburg en hij woont in Den Bosch.
  7. In aflevering elf maken we kennis met de laatste deelnemers van dit seizoen Married at First Sight. Dat zijn Brigitte en Jan, die beide kinderen hebben. Jan is 56 jaar, woont in Valkenswaard en heeft twee dochters van 16 en 19 jaar oud. Zijn meiden (Simone en Aniek) wonen twee weken bij hem en daarna twee weken bij hun moeder. Brigitte is 51 jaar en woont met haar twee zonen (Marijn en Julian) in Oss. Ze heeft ook co-ouderschap met de vader van haar kinderen.

Zijn deelnemers MAFS 7 nog bij elkaar?

Nu vraag jij je misschien af of de deelnemers aan MAFS seizoen 7 nog bij elkaar zijn. Als je het voorstukje van de eerste aflevering kijkt, dan lijkt het er op dat het niet bij iedereen gaat lukken. Iemand doet de uitspraak dat zij niet graag iemand pijn doet… En we horen de quote: “Ik ben heel erg teleurgesteld, dit doet pijn”, volgens mij uit de mond van Maurice Westra, die in het programma ging trouwen met Arjan Bomekamp… En inderdaad als kijker krijg je meteen al het gevoel dat dit niet gaat werken. De vraag is zelfs of Arjan Bomekamp wel op huwelijksreis vertrekt naar Portugal of dat hij Maurice alleen daar laat. Daarnaast wordt er ook heel wat gekust, dus wie weet zijn bepaalde stelletjes uit het zevende seizoen van Married at First Sight nog steeds bij elkaar en dus getrouwd.

Maurice Westra gaat daten in MAFS

Married at first sight krijgt voor Maurice Westra een nieuwe wending. In de tiende aflevering zien we dat hij en Arjan Bomekamp officieel de ringen uit doen en gaan scheiden. Met name Maurice Westra is ontzettend teleurgesteld, omdat hij van Arjan Bomekamp helemaal geen kans heeft gekregen om te tonen wie hij is. De kans op liefde is hem ontnomen. Maar gelukkig is er goed nieuws. Maurice Westra krijgt namelijk de kans om te daten met drie andere mannen die zich ingeschreven hadden voor MAFS seizoen 7. Dennis, Davide en Patrick gaan de komende weken met Maurice op pad. Ook dat zien we in de afleveringen van MAFS seizoen 7 die nog volgen.

Eerste aflevering MAFS 2022

Het team van expert heeft uit meer dan tweeduizend aanmeldingen zeven droomkoppels samengesteld voor het zevende seizoen van Married at first sight. We zien hoe Carlo de eerste twee bruidsparen overvalt met het nieuws dat ze gaan trouwen met een onbekende. De Amsterdamse Astrid is gematcht aan de vrolijke Sander uit Weesp. Slaat de vonk over in de trouwzaal?

Tweede aflevering MAFS

Sander en Astrid ontmoeten elkaar in de trouwzaal voor het eerst. De ceremonie dreigt al snel uit de hand te lopen. Het jonge koppel Rowan en Astleigh zit nog volop in de voorbereidingen van hun huwelijk. Ook voor het derde stel, Maurice en Arjan, wordt het spannend als Carlo hen verrast met de gouden envelop.

Derde aflevering MAFS 2022

We zijn getuige van het huwelijk tussen Rowan en Astleigh en zien dat Astrid en Sander de tijd van hun leven hebben tijdens hun bruiloft. Bij Maurice en Arjan is ondertussen de voorpret begonnen. Ze mogen de trouwpakken uitzoeken en krijgen een eerste teken van leven van elkaar. Verder dient het vierde koppel zich aan. Met daarbij een bekend gezicht: Joep Honcoop deed namelijk eerder mee aan The Bachelorette.

Vierde aflevering

Arjan en Maurice staan op het punt om te gaan trouwen en de spanning loopt op. Joep en Caroline kiezen hun trouwkleding uit en de moeder van Caroline pinkt een traantje weg. Sander en Astrid zijn op huwelijksreis naar Mallorca. Rowan en Astleigh zijn getrouwd en beleven direct intieme momenten samen.

Vijfde aflevering

De bruiloft van Maurice en Arjan is in volle gang. Maurice geniet van volle teugen, maar Arjan stelt zich terughoudend op. Joep en Caroline komen steeds dichterbij hun grote moment. Hebben ze een klik of niet? Astrid en Sander vermaken zich uitstekend tijdens hun huwelijksreis. En de experts onthullen het vijfde koppel.

Zesde aflevering

De jonge deelnemers Joep en Caroline spreken hun trouwbeloftes uit en beginnen hun huwelijk met een voorzichtige kus. Tijdens de bruiloft is Maurice zijn bruidegom steeds kwijt. Speelt er iets? Op de huwelijksreis van Astleigh en Rowan gaan de gesprekken steeds dieper. Ondertussen lachen Sander en Astrid wat af op Mallorca.

Zevende aflevering

We maken ons op voor de vijfde bruiloft: die van Sonny en Dylan. Deze jongemannen zijn volgens de experts een match made in heaven. Astleigh en Rowan genieten van hun huwelijksreis op Sardinië. Bij Astleigh is er zelfs al sprake van rupsen in zijn buik. Sander en Astrid vermaken zich opperbest op Mallorca, maar bij Maurice en Arjan is de sfeer omgeslagen.

Achtste aflevering

De jonge Joep en Caroline vieren na een rustige start uitbundig feest en een kleine vonk lijkt over te slaan. Voor Sonny en Dylan is het grote moment waar ze zolang naar toe hebben geleefd eindelijk daar! En terwijl bij tortelduifjes Rowan en Astleigh op Sardinië de liefde opbloeit, is het experiment alweer toe aan het zesde koppel.

Negende aflevering

Voor het zesde koppel, Kim en Antoine, komt de grote dag steeds dichterbij. Rowan en Astleigh leren elkaar nog steeds beter kennen. Gelukkig schrikt Rowans bijzondere muzieksmaak Astleigh niet af. Sander verrast Astrid op Mallorca met een persoonlijk cadeau. Voor kersverse bruidegommen Sonny en Dylan lijkt het sprookje compleet.

MAFS aflevering 10

Sonny en Dylan zijn net getrouwd en vieren dat met een feest waar de vonken vanaf vliegen. De Brabantse Kim en Antoine zien elkaar voor de allereerste keer en zeggen ja tegen elkaar. Voor Astrid en Sander zit de huwelijksreis er alweer op. Ook voor Rowan en Astleigh is het tijd voor de volgende stap. Ze beginnen vol goede moed aan het samenwonen.

Aflevering 11 MAFS 2022

We maken kennis met het laatste koppel: de Brabantse Jan en Birgitte. Maurice krijgt na de teleurstellende ervaring met Arjan de kans om te daten met drie matches. Sander en Astrid worden na een feestje samen wakker en Rowan gaat op onderzoek uit in het huis van Astleigh. Kim en Antoine zijn net getrouwd en de vonk lijkt over te slaan.

MAFS seizoen 7 – Aflevering 12

De Brabantse Jan en Birgitte maken zich klaar voor hun aanstaande huwelijk. De pasgetrouwde Kim en Antoine worden voor het eerst als getrouwd stel wakker. Sonny en Dylan missen elkaar als ze onderweg zijn naar Venetië. Caroline en Joep leren elkaar op Kreta ook steeds beter kennen. En Astleigh krijgt een spoedlesje Formule 1 kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 januari 2022 /