Vleugels is nieuwe K3 cd; show in theater vanaf februari 2023

Wist je dat de nieuwe K3 cd al aangekondigd is? Vleugels komt dit najaar uit; vanaf 25 februari 2023 presenteren Hanne, Julia en Marthe de nieuwe cd in het theater tijdens de gelijknamige show. Ontdek hier alles over de nieuwe K3 cd en theatershow.

Nieuwe K3 cd

De nieuwe CD Vleugels is het derde album van K3 in de nieuwe bezetting. Meteen nadat Julia toetrad bij K3 eind 2021, werd het eerste album Waterval uitgebracht. Dat veroverde direct op een stormachtige manier de hitlijsten. Met meer dan 21 miljoen streams is het album nog steeds waanzinnig populair bij jong en oud. In mei 2022 volgde dan het live album Kom Erbij met daarop de live gezongen nummers van de gelijknamige show.

Ontdek meer van K3 in de K3-shop. Ook de Studio 100 webshop heeft een ruim aanbod.

Vleugels (K3 cd)

De K3 cd Vleugels bevat naast Nooit Meer Oorlog en Mango Mango tien nieuwe nummers. Marthe, Hanne en Julia mogen dan nu een drukke zomer hebben vol optredens; de nieuwe K3 cd is al vanaf 18 november verkrijgbaar. Wil je de cd meteen op de deurmat hebben, bestel ‘m dan bij Bol.com. Later is-ie ook te kopen in de Studio 100 webshop. Natuurlijk kun je de nummers ook streamen (net zoals bij de nieuwe Slaapliedjes cd van Studio 100).

Nieuwe K3 shows

Na haar allereerste show Kom Erbij! met K3 sloot het publiek Julia helemaal in hun hart. De meisjes speelde voor uitverkochte zalen de pannen van het dak en Julia kreeg een fantastisch welkomstfeest! Dit najaar staan ze in Nederland in het theater; al is het de vraag wat de impact van de zwangerschap van Hanne is.

Vleugels theater show

In het voorjaar van 2023 presenteert K3 daarnaast de gloednieuwe show waarin Hanne, Julia en Marthe hun allernieuwste hits van het album Vleugels zullen spelen. De show is te zien vanaf 25 februari 2023 in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende.

K3 over Vleugels (album en show)

  • Hanne: “Ondanks de razend drukke zomer kijk ik enorm uit naar ons nieuwe album Vleugels. Ook deze keer heeft het schrijversteam weer heel wat leuke en verrassende songs bij elkaar geschreven.”
  • Julia: “Sinds ik bij K3 ben lijkt de tijd echt letterlijk te vliegen, niet normaal! Ik kan amper geloven dat we binnenkort ons derde album gaan uitbrengen en dat we alweer een nieuwe show mogen aankondigen.”
  • Marthe: “Naast onze vele optredens deze zomer doorheen heel Vlaanderen, zijn we momenteel ook hard aan het werk om het nieuwe album Vleugels verder af te werken. Ik ben erg enthousiast om het dit najaar te kunnen voorstellen aan onze fans.”

De albums Waterval en Vleugels zijn geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 augustus 2022 /