Daten met singles Love Island en BV’s op ’t Love Eilandje

Wil jij daten met singles uit Love Island of andere BV’s? Dat kan op 13 augustus op ’t Love Eilandje bij het MAS in Antwerpen. Je kunt nu een date scoren met Kimbery Bosman, Mehti Can, Rick Dekker, Sayed Elsayed, Gideon Allen, Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona. Ontdek in dit artikel alles over de singles uit Love Island 2022 en de bekende Vlamingen waarmee je ook een date kunt scoren.

Daten met singles Love Island

De Summer of Love is volop aan de gang; waarbij we dagelijks kunnen genieten van nieuwe avonturen van de deelnemers van Love Island 2022. Maar wist je dat je zelf ook kunt daten met de singles uit Love Island? Daarnaast zijn er zelfs een aantal bekende Vlamingen, die open staan voor dit nieuwe avontuur. Op 13 augustus is het tijd voor een bijzondere groepsdate.

Zo organiseert Streamz dus meer rondom Love Island; eerder konden we ook al kijken naar Love Island Rewind.

’t Love Eilandje

Op 13 augustus strijkt ‘t Love Eilandje immers neer aan het MAS in Antwerpen. Love Island, maar dan aan de Schelde. Op deze exclusieve locatie komen bekende singles die dag samen met hun gekozen dates om elkaar beter te leren kennen en nadien de Love Island-finale samen te bekijken. En iedereen kan dus zijn/haar/hun kans wagen. Vanaf nu zijn Kimbery Bosman, Mehti Can, Rick Dekker, Sayed Elsayed, Gideon Allen, Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona op zoek naar een date! maak kennis met de deelnemers aan ’t Love Eilandje.

Kimbery Bosman

De 24-jarige Kimbery uit Melsele heeft al aan verschillende Missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 als Miss Exclusive het kroontje mee naar huis. Haar missie om op Gran Canaria dé man van haar leven te ontmoeten is helaas niet geslaagd. Wie weet slaat de vonk wel over op ‘t Love Eilandje? Kimbery Bosman: “Helaas was mijn avontuur in Gran Canaria sneller voorbij dan wat ik had gehoopt. Maar life goes on, zoals ze zeggen! Voor ’t Love Eilandje ben ik op zoek naar een man die oprecht & verzorgd is. Het mag een bad boy zijn, maar met een zacht kantje.”

Mehti Can

Een kaaklijn om U tegen te zeggen… We zijn er niet allemaal mee gezegend, maar de 26-jarige Mehti Can in ieder geval wel! Deze grote, stoere knuffelbeer is op zoek naar een slimme, zorgzame dame om een echte connectie op te bouwen. Kandidaten? “Tijdens mijn avontuur in Love Island is het helaas niet gelukt om op een roze wolk te zitten. Denk jij dat je mij op een roze wolk kan krijgen? Houd mijn socials dan in de gaten en wie weet wordt jij mijn date voor ‘t Love Eilandje”, aldus Mehti Can.

Rick Dekker

De 27-jarige Rick Dekker is de liefste badboy die je ooit gezien hebt. Deze sportfanaat met ijzeren discipline hoopte op Love Island een zetje in de goede richting te krijgen bij het vinden van zijn leuke, spontane prinses. Helaas was zijn zoektocht van korte duur, maar na een mooi afscheid van zijn mede-islanders is hij helemaal klaar om opnieuw op zoek te gaan naar zijn ideale match. Rick Dekker vertelt: “Ik ben altijd in voor gezelligheid! Zelf praat ik altijd heel makkelijk, eerlijk en open en vooral dat eerlijke is echt iets wat ik zoek in een partner. Soms hoor ik dat mensen hun partner jaloers maken om reactie uit te lokken en dat soort trucjes hou ik niet zo van. Verder denk ik dat je qua gedachten enigszins op dezelfde golflengte moet zitten, wil je hier of over mij meer weten? Geef je op voor ‘t Love Eilandje!”

Sayed Elsayed

Als tweeling zorgden Sayed en Yousri Elsayed voor hilariteit tijdens het programma. Helaas moest Sayed al na een paar dagen zijn koffers pakken en de villa verlaten. Zonder zijn tweelingbroer en zonder de liefde van zijn leven. Wie weet vindt hij deze dan wel in Antwerpen? “Ik ga graag een uitdaging aan. Daarom dat ik voor ’t Love Eilandje op zoek ga naar de perfecte match. Hoe die er voor mij uitziet? Liefst een spontane dame met een sportief lichaam die niet op haar mondje gevallen is”, aldus Sayed Elsayed.

Gideon Allen

Met zijn innemende glimlach, sprekende ogen en opvallende huid is Gideon Allen voor veel fotografen een droom om mee te werken. Als internationaal model stond hij daarom al in de Italiaanse Vogue en sleepte hij een internationale Nike-campagne in de wacht. De liefde heeft hij helaas nog niet gevonden, maar daar kan snel verandering in komen! Gideon Allen vertelt: “Let’s have fun! Ben jij iemand die op dezelfde ‘wavelength’ zit? Houd je van spontaniteit, gekkigheid en ben je altijd in voor een grapje? Geef je dan op voor ‘t Love Eilandje!”

Daten met bekende Vlaming

En je kunt op ’t Love Eilandje niet alleen daten met singles uit Love Island; er doen ook een aantal bekende Vlamingen mee. Dat zijn Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona. Ook zij roepen alle singles op om te reageren en zo een date te scoren met een bekende Vlaming.

Fabrizio Tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis is een Belgische mediapersoonlijkheid, ondernemer en life coach. De tattoo artist deed in het verleden al mee met programma’s zoals Dancing With The Stars, I Love You Tattoo en recent natuurlijk het veelbesproken De Bachelor. In het dagelijks leven runt hij zijn eigen tattooshop en ondersteunt hij personen/groepen als life coach. “Een VIP – dag op het Love Eilandje is natuurlijk het leukste met een spontane en open persoonlijkheid. Ik laat me dus gewoon verrassen wie deze dag met mij mee zal gaan. Dit betekent voor de aanmeldingen geen beperkingen op het gebied van gender, leeftijd of wat dan ook. We houden de spanning erin. Wie wil er mee?”, aldus Fabrizio Tzinaridis.

Joshua Feytons

Met zijn oceaanblauwe ogen laat Joshua Feytons menig harten sneller slaan. We leerden hem kennen in Temptation Island, maar inmiddels heeft hij een indrukwekkende carrière. Zo heeft hij zijn eigen all-round creatief influencer marketing bureau, waar hij (en zijn collega’s) het management van influencers beheert. Joshua Feytons vertelt: “Op date gaan: Ik vind het altijd grappig, zeker als je elkaar nog nooit gezien hebt. Ik gooi graag de conversatie naar verschillende topics, vooral diepgang vind ik leuk maar ook sarcastische humor. Twee mensen die elkaar proberen te leren kennen en entertainen vind ik geweldig, ik probeer het dan ook niet te serieus te houden “No elephants in my room”. Daten is heel zeldzaam voor mij, Ik ben al heel mijn leven single dus daar mag ook zeker eens verandering in komen. Ik kijk er naar uit!”

Zoey Hasselbank

In 2014 zette Zoey Hasselbank haar eerste stapjes in het DJ-leven. Een jaar later had ze haar allereerste opdracht beet en mocht ze voor duizend mensen draaien. Ondertussen is Zoey, die in een ver verleden nog deelnam aan Miss België, een graag geziene madame in de Belgische clubscene. In 2021 deed de DJ ook mee aan het programma Big Brother. “Ik ben echt een hopeloze romanticus, dus ik kijk er enorm naar uit om te daten op ’t Love Eilandje. Ik ben vooral op zoek naar iemand waar ik mij kei hard mee kan amuseren. Spannend!”, aldus Zoey Hasselbank.

Angela Liridona

Ze is tegenwoordig vooral bekend als TikTok-ster en influencer, maar enkele jaren geleden leerden we Angela Liridona kennen als één van de vijf dames die haar relatie wilde testen in Temptation Island. De frisse verschijning kan niet alleen geweldig dansen, ze is ook afgestudeerd als bio-ingenieur én is daarbovenop nog aan het doctoreren. Gelukkig heeft ze nog wat tijd gevonden om een leuke date te zoeken. You go girl! ​Angela Liridona vertelt: “Tijdens een date vind ik vooral 2 dingen belangrijk: humor en/of interessante conversaties. Bij mij kan een man altijd extra punten scoren als hij mij aan het lachen kan brengen of als hij erg gedreven is en leerrijke conversaties kan voeren. Indien hij grappig én ambitieus is, dan ben ik vrij zeker dat het een geslaagde date wordt. Ik ben zelf al héél lang niet meer op date geweest dus vind het wel spannend. Ik ben benieuwd!”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 augustus 2022 /