Love Island 2022 cast: Casa Amor All Stars met deze deelnemers

Wat een verrassing in Love Island 2022: de Casa Amor is omgetoverd tot Casa Amor All Stars mét in totaal tien bekende deelnemers, die eerder al meededen aan Love Island. En daar zitten niet de minste namen bij… Kortom: blijven de Love Island 2022 deelnemers trouw aan hun koppelpartner of kiezen ze voor een bekend gezicht uit de cast.

Casa Amor All Stars deelnemers

Ben jij benieuwd welke bekende deelnemers we terugzien in Casa Amor All Stars? Dat zijn Raphaëlla Deuringer, Lisa Moerman, Josephine-Charlotte Lecluyse, Lio Verborgh, Imen Dirie, Mert Okatan, Noah Berry, Mac McAdam, Cas Hooijer en Martin Foru. Lisa Moerman, Imen Dirie en Mert Okatan deelden hun verhaal natuurlijk al eerder in Love Island Rewind.

Casa Amor Love Island 2022

Casa Amor staat bekend als de ultieme relatie test voor de Love Island koppels. De mannen worden enkele dagen naar een andere villa, Casa Amor gestuurd, waar vijf nieuwe, single dames hen staan op te wachten. Ook de vrouwen blijven niet alleen achter, vijf nieuwe mannen zullen hen vergezellen in de villa. ​De break tussen de huidige koppels zal hun relatie op de proef stellen en op het einde van Casa Amor volgt een herkoppeling. Dit jaar zijn die nieuwe singles oude bekenden: islanders uit de vorige seizoenen keren terug om de harten te veroveren van de huidige islanders. Want wie aan Love Island begint, wilt altijd meer…

Love Island 2022 cast

De Love Island 2022 cast bestaat sowieso uit een aantal bekende gezichten. Denk bijvoorbeeld aan model Gideon Allen, die al in de Italiaanse Vogue stond en een internationale campagne voor Nike draaide. Of wat dacht je van Jotti Verbruggen, die een tijdje aan het daten was met oud-voetballer Wesley Sneijder. En om tweeling Yousri en Sayed Elsayed kun je natuurlijk ook niet heen; die zijn online al populair met hun You Say Twins-content. Wil je nu kennis maken met alle deelnemers uit de Love Island cast 2022, lees dan: Deelnemers Love Island 2022: maak kennis met alle kandidaten.

Alle Love Island 2022 deelnemers

En inderdaad, dan heb ik het over alle kandidaten. Met de eerste twaalf deelnemers: Sunita Pfister, Tene Donzo, Fé Bolleboom, Gideon Allen, Mehti Can, Merijn Hitijahubess, Amandine Bonehill, Manon Schotte, Kimbery Bosman, Lennert Egghe, Marvin Trentels en Jules Leclef. Maar ook met bombshells Jotti Verbruggen, Rick Dekker, Sayed en Yousri Elsayed en tot slot Mara Bella Steneker. Onderaan het artikel over alle Love Island deelnemers, praten we je bij over Raphaëlla Deuringer, Lisa Moerman, Josephine-Charlotte Lecluyse, Lio Verborgh, Imen Dirie, Mert Okatan, Noah Berry, Mac McAdam, Cas Hooijer en Martin Foru.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 juli 2022 /