Birgit Van Mol maakt Het Vakantiehuis met bekende Vlamingen voor HLN

Birgit Van Mol maakt de reeks Het vakantiehuis met bekende Vlamingen voor de HLN-app. Ze bezoekt in deze HLN Original het zomerse verblijf van acht BV’s. Zo heeft ze onder meer interessante gesprekken met Marc Coucke, Zuhal Demir, Bart Kaëll & Luc Appermont en Josje. De eerste aflevering is te zien vanaf vandaag (8 juli).

Het Vakantiehuis met Birgit Van Mol

Het Vakantiehuis van Birgit van Mol is de eerste HLN Original-reeks. Voor deze serie wordt Birgit Van Mol uitgenodigd bij verschillende bekende Vlamingen op hun vakantiestek. Met haar ontwapenende aanpak en wat extra hulp van de zomerse setting ontstaan er unieke gesprekken.

Bekende Vlamingen in Het Vakantiehuis

Ben je benieuwd welke bekende Vlamingen er te gast zijn in Het Vakantiehuis? We weten inmiddels dat Marc Coucke, Zuhal Demir, Bart Kaëll & Luc Appermont en Josje Birgit Van Mol ontvangen in hun zomerse verblijf. In het geval van Josje is dat bijvoorbeeld haar knalgele camper, die ze zelf volledig heeft gebouwd. Maar we zien in de trailer ook Ingeborg… De andere gasten van Birgit Van Mol in Het Vakantiehuis zijn nog niet bekend.

Birgit Van Mol

Birgit Van Mol vertelt over de show: “Dat mijn gasten me ontvingen op hun favoriete vakantieplek was heerlijk. Iedereen was relaxed, helemaal op z’n  gemak in de eigen omgeving en dat voel je ook in de  gesprekken. Ik hou erg van televisie, maar dit digitale format biedt nieuwe manieren om verhalen te vertellen en te zoeken, dat is wel duidelijk.”

HLN Original

Dat er in de HLN-app steeds meer interessante reportages te vinden zijn, ontdekten we natuurlijk al door De Keuze van Dany. Maar denk ook aan docu’s als Ik ben Remco en Wout. Maar nu kunnen we dus iedere vrijdag een nieuwe aflevering verwachten van een opmerkelijke videoreeks van Vlaamse bodem. Het gaat van spraakmakende human interest-reeksen en journalistieke documentaires met een reality check in de meest uiteenlopende werelden: van sterrenrestaurants tot het leven zoals het is als escorte. De video’s zijn exclusief in de HLN app te kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juli 2022 /