Seizoensfinale telenovelle Lisa nu te kijken op VTM GO

De seizoensfinale van telenovelle Lisa is nu al te kijken op VTM Go. Direct na aflevering 78 kwam de extra lange aflevering online op de streamingdienst… Dat betekent dus dat de echte fans al weten hoe het met Lisa, Jonas en alle anderen verder gaat… Wat zullen de grote cliffhangers zijn van Lisa seizoen 3?

Seizoensfinale Lisa op VTM GO kijken

“Het liefdesparcours van Lisa en Jonas kan je op zijn minst hobbelig noemen. Het lijkt erop dat ze nu eindelijk hun eindbestemming hebben bereikt: Lisa in een trouwjurk, Jonas aan het altaar. Maar… eindigt hun emotionele rollercoaster effectief met het jawoord of is de twijfel toch te groot? Ontdek het als eerste en kijk vanavond in preview naar de dubbele seizoensfinale op VTM GO!”, zo mailt VTM naar de VTM Go-gebruikers.

Over de seizoensfinale van Lisa seizoen 3 schreven we eerder vanavond al. Er staat heel wat te gebeuren; dat kan niet anders dan voor cliffhangers op weg naar Lisa seizoen 4 zorgen…

Zomerstop Lisa

Na deze extra lange seizoensfinale – die donderdag 9 juni op tv in 2 delen wordt uitgezonden (eerste deel om 18.20 uur en dan verder om 20.35 uur) – is het tijd voor de zomerstop van Lisa. Hoelang deze gaat duren, is nog niet bekend. De zomerstop van Lisa seizoen 1 naar seizoen 2 duurde tot begin september… Alleen liepen de afleveringen toen wel een heel stuk langer door…

We wachten geduldig af en delen al het Lisa nieuws natuurlijk via onze InstagramLisa-groep én onze nieuwsbrief waar je je nu voor kunt aanmelden.

Foto: VTM (met v.l.n.r. Hilde De Baerdemaeker, Ben Van Ostade en Emanoel Nascimento Borges)

8 juni 2022 /