Tien Om Te Zien 2022: nieuwe afleveringen én revival in Westende

Goed nieuws voor de fans van Tien Om Te Zien in 2022. Sinds zondag 29 mei wordt er iedere zondagavond om 19.55 uur bij VTM namelijk opgewarmd tot dé revival van het programma. Vanaf eind juli barst op de zeedijk in Westende namelijk hét muziekfeest van de zomer los. Maar voor het zover is kijk je dus op zondagavond naar De Tien Om Te Zien. En vanaf juli naar Tien Om Te Zien: De Zomer Van.

De Tien Om Te Zien

In de jaren negentig was Studio Manhattan de belangrijkste muziektempel van Vlaanderen. Tien jaar lang bracht Tien Om Te Zien Vlaamse en internationale sterren naar Leuven. Zij zongen er over de meest uiteenlopende thema’s. Samen met de coryfeeën van toen en sterren van nu blikt De Tien Om Te Zien elke week terug. Ze bespreken de tien meest memorabele momenten binnen een bepaald thema. Van de tien opvallendste liefdesverklaringen, blijde boodschappen of wereldverbeteraars tot de tien beste dansplaten, lofzangen, covers, topatleten, nachtegalen, familiezaken en plezierreisjes om te zien – het komt allemaal voorbij.

Artiesten De Tien Om Te Zien

Iedere zondagavond word je getrakteerd op een heerlijke portie nostalgie, humor en vooral veel zalige muziek. Wat voor artiesten er zoal voorbij komen in De Tien Om Te Zien? Denk aan The Radios, Get Ready!, Dana Winner en Sam Gooris. En wat dacht je van internationale artiesten als David Hasselhoff, Bryan Adams en Take That? Deze artiesten zorgen – elk op geheel eigenzinnige wijze – zelfs in 2022 voor ambiance in de huiskamers met De Tien Om Te Zien.

De Zomer Van

In Tien Om Te Zien: De Zomer Van komen de zomers van weleer weer tot leven. Vorige zomer was het programma nog een groot succes met gemiddeld 582.000 kijkers en 33,7% marktaandeel (live+uitgesteld). In de nieuwe afleveringen (her)beleven coryfeeën van toen en sterren van nu de meest memorabele acts uit de jaren 2002, 2003 en 2004. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar welke artiesten er voorbij komen? Deze afleveringen zijn te zien in juli. Waarna aansluitend op zondag hét muziekfeest van het jaar losbarst met de enige echte revival van TOTZ op de Zeedijk in Westende. Je kunt in de zomer van 2022 genieten van maar liefst acht nieuwe afleveringen mét optredens van de artiesten van dit moment.

Zeedijk in Westende

Nieuwsgierig naar de nieuwe afleveringen van Tien Om Te Zien? De Zeedijk van Westende is de uitvalsbasis voor de moeder der muziekprogramma’s. Tussen 25 juli en 10 augustus wordt de meest iconische tent ooit opnieuw opgesteld voor de opnames van TOTZ. Presentatoren van toen Anne De Baetzelier en Willy Sommers verwelkomen opnieuw jong en oud om er samen één groot feest van te maken. In Westende zal deze zomer meer muziek klinken. Van vrijdag 1 juli tot maandag 15 augustus kan iedereen er volop genieten van het magische Joe Summer Island (Koning Ridderdijk).

Nieuwe afleveringen Tien Om Te Zien 2022

Op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus keren de bekendste artiesten terug naar het Tien Om Te Zien podium op de Zeedijk in Westende. De uitzendingen volgen telkens op zondagavond bij VTM. In 2021 kregen we één aflevering te zien; in 2022 zijn er acht nieuwe afleveringen. Welke artiesten er op het podium zullen staan en vanaf wanneer TOTZ precies wordt uitgezonden op VTM, wordt later bekendgemaakt. We hebben in ieder geval de eerste namen van de Tien Om Te Zien 2022 artiesten. Dit is de complete Line-up van Tien Om Te Zien 2022 (week 1).

Foto: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 juni 2022 /