Ik Vertrek: Even Weg (2022) met deze deelnemers

In Ik Vertrek: Even Weg gaan Ik Vertrek-deelnemers bij elkaar langs. Ze doen niet alleen inspiratie op; ze beoordelen elkaars accommodatie ook. In 2022 zijn er weer tal van leuke deelnemers samen gebracht voor Ik Vertrek: Even Weg, dat iedere zaterdag om 22.30 uur te kijken is op NPO1.

TV-tip: Wist je dat voormalig Ik Vertrek-deelneemster Emmy nu haar eigen realityserie heeft? Ontdek hier alles over Kasteelvrouwe Emmy.

Ik Vertrek: Even Weg

Ik Vertrek: Even Weg is eigenlijk een combinatie van het traditionele Ik Vertrek (waar we de deelnemers allemaal van kennen) en Bed & Breakfast (waarin B&B eigenaren een verblijf bij elkaar ook beoordelen). Kunnen de deelnemers nog wat van elkaar leren of wordt de korte vakantie een ware beproeving?

Naakt kamperen voor luxepoezen

De deelnemers die in de eerste aflevering (28 mei) van Ik Vertrek: Even Weg 2022 centraal staan zijn Mark & Margot en Aadje & Richard.

Mark en Margot zijn 10 jaar geleden vertrokken naar Slowakije om een naaktcamping te beginnen. Tijd om stil te staan bij de vraag of dit nog wel hun droom is, hebben ze nooit gehad. Tót hun bezoek aan Aadje & Richard in Spanje. Ze genieten van de warmte en de gastvrijheid van de heren en de nieuwe omgeving zet ze aan het denken…  

Omgekeerd staat voor Aadje en Richard een totaal andere ervaring te wachten. De luxepoezen moeten het zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping en in de herfst valt dit niet mee. Ondanks de verschillen tussen de stellen, vinden ze elkaar in hun liefde voor dieren, oude spullen en het gemis van dierbaren.

Ken je het magazine VertrekNL al? Ideaal voor iedereen die ook wil emigreren of hier van droomt.

Familie Mensing vs Familie Geurts

De familie Mensing woont nog maar 1,5 jaar in Italië  en is ondanks dat ze al veel opgebouwd hebben, nog steeds zoekende. Ze lopen tegen regels aan waardoor ze steeds weer geremd worden in hun enthousiasme. Daarnaast vinden ze het moeilijk om er ook voor de kinderen te zijn. Ze vinden het daarom interessant om een kijkje te nemen bij een gezin dat al langer bezig is.

Bij de familie Geurts lijkt alles op rolletjes te lopen. De bed & breakfast in Andalusië is een enorm succes en er is gezinsuitbreiding. Toch blijven ook zij tegen dat ene grote probleem aanlopen; hoe combineer je het gezinsleven met een bedrijf aan huis? We zien het in de tweede aflevering (4 juni) van Ik Vertrek: Even Weg 2022.

Deelnemers Ik Vertrek: Even Weg 2022

Ben je benieuwd welke deelnemers we nog meer gaan zien in Ik Vertrek: Even Weg 2022? Dat zijn Theo & Jolanda en de Familie Verdonk. David & Gine en Ronald en Sacha Kramer. Maar ook Rudolf & Rene en Ronald & Janine. Het is een mooie mix van nieuwbakken ondernemers en stellen die hun B&B of ander soort accommodatie al jaren runnen. Let op: op 11 juni is er geen aflevering.

Foto: AVROTROS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 juni 2022 /