Spanning in telenovelle Lisa: Dorine is dood

Kijkers van telenovelle Lisa kunnen de afgelopen weken genieten van een spannende start van het nieuwe seizoen. Sterker nog: sommige kijkers verzuchten dat het wel iets minder kan… Maar daar is nog even niets van waar getuige de Lisa aflevering van donderdag 24 maart waarin we zien dat Dorine dood is.

Gert is terug…

De spanning was al even te snijden in de telenovelle Lisa. Nadat Gert (Bert Verbeke) eerder dit seizoen dood werd verklaard, dook hij weer op om onder meer Katja (Anouck Luyten) en Dorine (Hilde Heijnen) te bespioneren. En dan zorgen natuurlijk ook de nieuwe personages, zoals Vic Vincke en Jonas’ ex Olivia voor de nodige opschudding.

Dorine is dood

In de aflevering van donderdagavond 24 maart bereikte de spanning een ijzingwekkend hoogtepunt. De kijker zag namelijk hoe het na een bewogen bezoek van Gert aan Dorine tot een aanvaring kwam tussen de twee. Hierbij maakte Dorine een dodelijke val. Al was dat voor veel kijkers niet meteen duidelijk; op Facebook zag ik in Lisa groepen namelijk regelmatig de vraag voorbij komen of Dorine dood is.

Ontvoering Lisa?

Lisa (Tinne Oltmans) zag het allemaal gebeuren. Ze probeerde te vluchten voor Gert, maar die nam Lisa onder schot en dwong haar naar een industrieterrein te rijden. Wat is Gert, die volledig het noorden kwijt is, van plan met Lisa? Kan ze uit zijn klauwen ontsnappen of loopt dit slecht af? Het wordt de komende dagen in ieder geval nagelbijten voor de fans van Lisa… Hoe denk jij dat het verder gaat? Laat het weten in onze Lisa-groep.

Hilde Heijnen

Hilde Heijnen gaf sinds het begin van de serie gestalte aan de rol van de bezorgde mama van Jonas (Oscar Willems) en Gert (Bert Verbeke). Toen ik las dat Hilde Heijnen Dorine in telenovelle Lisa speelt, kwam haar naam me wel bekend voor. Toch moest ik eventjes terugzoeken naar waar ik haar eigenlijk van ken. Maar wat dacht je van RupelIn Vlaamse VeldenDe Rodenburgs en Matroesjka’s.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 maart 2022 /