Boer zkt vrouw 2022 (België): nu op VTM te kijken met deze deelnemers

Boer zoekt vrouw 2022 in Nederland is recent gestart; en sinds zondag 6 maart kun je om 19.50 uur op VTM kijken naar Boer zkt Vrouw in België. Ontdek in dit artikel alles over de deelnemers aan dit programma. Wist je dat de deelnemers aan Boer zkt vrouw 2022 in België dit keer alleen anoniem in beeld kwamen; in de oproep aflevering zag je hun gezicht nog niet. Daar komt nu verandering in.

Boer zkt vrouw 2022 (België)

In de eerste twee afleveringen wordt het geduld van de kandidaten beloond. Ze schreven zich in op basis van enkele vage foto’s, een kort geluidsfragment en een uitgebreid portret van het leven van de boer of boerin. Nu krijgen ze hen voor het eerst te zien. Ziet hij of zij eruit zoals ze het zich hadden voorgesteld? Zowel bij de kandidaten als bij de boeren is de spanning te snijden bij de start van dit nieuwe romantische avontuur. De identiteit van William en Elien wordt in aflevering 1 bekend gemaakt. Garry, Cyriel en Kim zijn in aflevering 2 aan de beurt. Dina Tersago presenteert het programma.

Wil je de boeren eens goed bewonderen, bezoek dan ook onze Instagram-pagina. Daar delen we van alle vijf een mooie portretfoto.

Boerin Elien

Elien Ceustermans (uit Lommel), 26 jaar en één en al pit, runt samen met haar papa een melkveebedrijf. Zij is de derde generatie op de boerderij. Het boerderijleven is haar grote passie en ze werkt vooral super graag samen met haar papa. Op de boerderij is Elien een redelijk zakelijk iemand, maar deze jongedame is heel sociaal en heeft veel vrienden waar ze ‘s avonds graag mee op stap gaat. Het is dan voor haar belangrijk om er goed uit te zien en daar horen uiteraard make-up en juwelen bij. 

Cowboy William

William Junior Dougan (uit Westerlo), 25 jaar, is zot van paarden en… stieren. Hij is eerder een cowboy maar tegelijk zeer nuchter en woont samen met zijn papa op de ranch. Volgens zijn collega en beste vriendin Maxine heeft William vooral iemand nodig die zijn speciale levensstijl echt begrijpt en daar ook achter staat. Behalve paarden en stieren verzorgen, is rodeo zijn passie en poseert hij af en toe als model. De vrouwen zullen zich dus niet snel vervelen op de ranch.  

Ontdek nog meer over de deelnemers aan Boer zkt Vrouw 2022 in het artikel over de oproepaflevering, die mei vorig jaar op tv was.

Aardappelboer Kim

Aardappelboer Kim Biets (uit Gingelom) is 30 jaar, heeft zuiderse looks en runt samen met zijn papa de boerderij. De verdeling tussen hem en zijn vader gaat vlot, al is het veel werk voor twee man. Kim is na een stukgelopen relatie inmiddels al een paar jaar vrijgezel. Hij is een open boek, praat veel en vlot, heeft ambitie en is echt op zoek naar een serieuze relatie. Na een paar mislukte pogingen hoopt hij door het programma iemand te leren kennen die hem over de streep kan trekken om terug in de liefde te geloven, want voor hem mag de ware nu wel komen.

Kun je niet wachten op de volgende aflevering van Boer zoekt vrouw, speel dan het spel!

Geitenboer Garry

Garry Sterckx (uit Heist-op-den-Berg) is 45 jaar, geitenboer en altijd goedgezind. Recent kwam er een einde aan de 30-jarige relatie met zijn vrouw, maar hij is helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Garry is een echte levensgenieter: hij gaat graag op reis, doet niets liever dan eens goed gaan eten en spreekt vaak met vrienden af. Alleen: hij wil dit liever delen met iemand aan zijn zijde.

Melkveehouder Cyriel

En dan is er tenslotte Cyriel Capoen (27), een melkveehouder uit Vleteren. Samen met zijn ouders baat hij een boerderij uit met ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Cyriel zoekt niet noodzakelijk een vrouw die actief mee in de boerderij stapt, maar het is wel belangrijk dat ze echt begrijpt dat de dieren en gewassen altijd eerst komen. Hij is een vriendelijke en goedlachse jongeman, heeft mooie blauwe ogen en een zeer guitige glimlach. Hij is al een tijdje vrijgezel en zoekt vooral iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt.

Cyriel is de vervanger van groenteboer Tomas, die zijn vriendin leerde kennen voordat de opnames goed en wel gestart waren.

Hoe ziet cowboy William er uit?

In de eerste aflevering ontdekken we hoe cowboy William er uit ziet… “Hoe gaat William eruit zien? Hoe gaat hij zijn? Wat gaat hij van mij denken?”, “Ik ben heel zenuwachtig, ik zou graag een cowgirl zijn”, “Ik heb meestal een ochtendhumeur, maar vandaag ben ik super blij”, zijn slechts enkele van de vele reacties bij de vrouwelijke kandidaten wanneer ze op de ranch van William in Westerlo toekomen. Maar het is niet William die op de uitkijk staat, wel zijn papa, William Senior. Presentatrice Dina Tersago informeert of hij gaat helpen kiezen: “Neen, het is zijn leven en het maakt niet uit wie hij kiest: groot, klein, zwaar, licht, slim, een beetje minder slim, she’s welcome, welcome to the ranch!”

Cowboy in Boer zkt vrouw

Bij de dames is de spanning te snijden: ze gaan eindelijk hun mystery man ontmoeten. En dat gebeurt met het nodige spektakel: William rijdt de piste in en demonstreert zijn cowboy-kunsten voor een uitzinnig vrouwelijk publiek. Hij heeft zijn entree niet gemist: alle dames zijn onder de indruk. En ook William is overdonderd door de meer dan 80 singles die speciaal voor hem gekomen zijn.

William Junior Dougan 

De reacties op William Junior Dougan, waar maar liefst 80 singles voor naar Westerlo kwamen, waren positief. “Ik vind hem heel knap”, “Hij is cute”, “Hij heeft mooie blauwe ogen”, klonk toen ze hem voor het eerst zagen. William Junior Dougan zei: “Ik ben normaal gezien niet verlegen of zenuwachtig, maar ik was toch wel even van mijn melk. Ik had niet verwacht dat ze met zovelen zouden zijn”, zegt hij. En bij de dames klonk het unaniem: “Hij is helemaal mijn type!” William koos uiteindelijk 10 vrouwen met wie hij een mogelijke toekomst ziet.

Meer dan zestig mannen voor boerin Elien

Ook Elien uit Lommel komt vandaag eindelijk te weten hoeveel mannen zich in dit blind liefdesavontuur willen storten. “Ik ben het beu om alleen te zijn, dus ik hoop wel dat ik nu eens een goede keuze maak”, klinkt het. Meer dan 60 mannen zijn onderweg naar de boerin van hun dromen… of dat hopen ze toch. “We weten niet wat er op ons afkomt, het wordt een grote verrassing”, “Er is veel concurrentie, ik zal al mijn charmes in de strijd moeten gooien om er iets van te maken”, klinkt het ook hier wat vertwijfeld bij de vrijgezellen. 

Elien: charmant en pittig

Wanneer Elien van achter een paar strobalen tevoorschijn komt, zijn de mannen aangenaam verrast door haar charmante verschijning en haar pittige karakter. “Ik vind het belangrijk om iemand te hebben die niet meer zó jong is, iemand die al wat levenservaring heeft en die aan de volgende stap in zijn leven is aangekomen”, verduidelijkt Elien. Gewapend met een polaroid en haar scherpe tong legt Elien de 62 mannen die voor haar naar de boerderij zijn afgezakt het vuur aan de schenen: “Ik weet heel goed wat ik wil. Voor mezelf is dat een voordeel, voor de mannen niet altijd denk ik.”

Elien Ceustermans

Ook Elien Ceustermans (26) uit Lommel zei het volgende over de mannen die zich blind in het liefdesavontuur willen storten: “Hier staan veel mannen die speciaal naar hier zijn gekomen. Dit heeft wel een impact op mij. Het wordt spannend”, voorspelt ze lachend. Na lang wikken en wegen, besloot Elien Ceustermans met 12 mannen verder te gaan. Ze legde haar mannen het vuur aan de schenen met een pittige vragenronde, maar wanneer de laatste kandidaat verschijnt, is ze toch even van haar melk. “Dit is zonder twijfel een ‘ja!’”.

Kandidaten boer zkt vrouw 2022

In de tweede aflevering van Boer zkt vrouw 2022 tonen ook de andere kandidaten – boeren Garry, Cyriel en Kim – hun identiteit. We leren nu alle kandidaten aan Boer zkt vrouw 2022 beter kennen. Wie zijn de vrijgezellen, die hun leven met de boeren willen delen? Wie laat het hart straks sneller kloppen van Elien Ceustermans? Wie slaat cowboy William Junior Dougan aan de haak? En hoe zit het met de aanmeldingen voor Kim Biets, Garry Sterckx en Cyriel Capoen?

Kim Biets

In Gingelom stond de 29-jarige Kim Biets oog in oog met een 40-tal dames die het wel zagen zitten om de knappe aardappelboer beter te leren kennen. Er waren zelfs West-Vlaamse dames die naar het verre Limburg waren afgezakt. Ze vielen massaal voor zijn charmes. Kim Biets besloot uiteindelijk om met zeven meisjes verder te gaan. Als allerlaatste date koos Kim Carole uit. Een juiste zet zo blijkt, want beiden zijn volledig aangetrokken door elkaar. “De date veranderde al snel in een flirterig gesprek”, aldus de 29-jarige aardappelboer uit Gingelom.

Vrijgezellenfeestje

Vooraf vertelde aardappelboer Kim Biets zelfs dat hij een ‘vrijgezellenfeestje’ heeft gegeven. Hij ziet dit als een nieuwe stap in zijn leven. Zijn type? “Bruin haar en bruine ogen. Dat klinkt oppervlakkig maar ik heb daar een zwak voor. Sommigen vallen op billen of borsten, ik val op bruine ogen… en billen en borsten”, lacht hij.

Garry Sterckx

Na een boeiende dag van daten moest ook Garry Sterckx (46) knopen doorhakken. Hij genoot zichtbaar van de aandacht: “Ik bloei opnieuw open en krijg terug een goed gevoel bij de liefde, die toch wel zoek was. Ik twijfelde of er nog liefde kon zijn voor mij.” Met wie hij verder wil om dit gevoel verder uit te diepen? Al zeker met Barbara die hij een ‘echte topvrouw’ vindt, en met nog zeven andere dames.

Pijnlijke scheiding

Eerder in de tweede aflevering van Boer zkt vrouw hoorden we dat Garry Sterckx uit Itegem een pijnlijke scheiding achter de rug heeft. “Het verleden is het verleden, de toekomst is belangrijk”, vertelt hij. En die toekomst begint misschien in de geitenstal, waar Dina Tersago de dames met een heuse cocktailbar in stijl ontvangt. En daar staat hij dan, oog in oog met de vrijgezellen. “Ik stond daar met mijn mond vol tanden en een krop in de keel. Ze hebben me stil gekregen in mijn eigen stal!” klinkt het wat onwennig bij de geitenboer.

Cyriel Capoen

Ook de West-Vlaamse veeboer Cyriel Capoen (27) was overdonderd door de aandacht: “De meisjes waren enthousiast, dat is al geestig. Ik was content, ‘t was in orde!” Vol enthousiasme legde hij de kandidaten het vuur aan de schenen met de vragenpot van Dina Tersago en dat resulteerde in best wel pittige antwoorden. Na de eerste kennismaking besloot Cyriel om zeven meisjes gelukkig te maken en samen met hen dit avontuur aan te gaan.

Verloop Boer zkt Vrouw België

Hieronder houden we je op de hoogte van het verloop van Boer zkt Vrouw België. In de derde aflevering zien we de eerste dates van Elien, Kim en William. Het wordt spannend, want uiteindelijk moeten ze ook een selectie gaan maken. En daarbij heeft Dina Tersago meteen een extra plottwist in haar koker…

  • William Junior Dougan laat de meisjes op zijn ranch kennismaken met bullriden. Wanneer de meisjes zich van hun sportiefste kant hebben laten zien, wil William hen beter leren met een meer persoonlijke date: “Ik moet me eerst fysiek aangetrokken voelen tot een persoon en als dan de vibe tijdens het praten nog meezit, dan is dat ideaal uiteraard.”
  • Kim Biets kiest voor een tocht met ezels door zijn geboortestreek. De ezels maken het niet makkelijk. Zeker niet voor Emi. “Jij moet met de ezel wandelen, niet de ezel met jou! En ik heb een vrouw nodig die de touwtjes in handen heeft, hé Emi?”, lacht Kim
  • Elien Ceustermans heeft twaalf mannen om haar strijden op een highland parcours. Elien geeft haar ogen goed de kost. Nadat de mannen getest zijn op hun fysieke skills en gequoteerd werden op hun stoere aantrekkingskracht, is het ook tijd om te praten over de toekomst en haar kinderwens.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 maart 2022 /