Groenteboer Tomas heeft lief; Boer zkt Vrouw zoekt nieuwe boer(in)

Groenteboer Tomas heeft een lief gevonden, waardoor Boer zkt Vrouw op zoek moet naar een nieuwe boer(in). De 25-jarige boer uit Merchtem heeft de ware gevonden nog voor de opnames van start zijn gegaan. Omdat het liefde op het eerste gezicht is, staat hij zijn plekje graag af aan een nieuwe boer(in). En daarmee onthult hij ook zijn looks… De andere boeren zijn tenslotte nog een mysterie…

Groenteboer Tomas

Tomas was al 2 jaar single maar vond nu totaal onverwachts de liefde… bij een dorpsgenote in een lokale bloemenwinkel. Dat vertelt hij zelf aan Dina Tersago: “Ik ben enkele weken geleden smoorverliefd geworden. Ik ging bloemen kopen, zag haar en ja… Ze zeggen dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, maar toch wel!”. Dina is helemaal verrast: “Nu is het wel snel gegaan, hé Tomas? Mag ik dan volgend jaar naar jullie huwelijk?” vraagt ze er met een knipoog bij. “Maar ik zie je oogjes blinken, dus ik wens jullie het allerbeste en gun het jullie van harte!”

Boer zkt vrouw zorgt voor duurzame relaties

Liefde kan je nu eenmaal niet sturen en dat betekent dat er – door het vertrek van Tomas – een plaatsje is vrijgekomen voor een single boer(in) om de liefde te vinden in Boer zkt Vrouw. Dat het programma voor duurzame relaties kan zorgen, bewijst het komende huwelijk van boer Bart en Céline uit het vorige seizoen: op 10 juli 2020 ontmoetten beiden elkaar bij de opnames van het programma en nu zaterdag, exact 1 jaar later, trouwen ze voor de wet. Het grote huwelijksfeest is voorzien voor september volgend jaar.

Inschrijven voor Boer zkt Vrouw

Ben jij een single boer(in) of ken jij iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven? Waag dan je kans voor dit unieke liefdesavontuur en schrijf je nu in via vtm.be. Wanneer het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw te zien zal zijn bij VTM wordt later bekendgemaakt.

Foto: VTM.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

8 juli 2021 /