Boer zkt Vrouw 2021: blind kiezen voor boeren in Vlaanderen

Boer zkt Vrouw 2021 kent in Vlaanderen een verrassende twist. In de oproepaflevering van de VTM-show ontdek je alles over de boeren, maar niet hoe ze er uit zien. Zo kiezen vrijgezellen dus blind voor hun favoriete boer(en). De start van Boer zkt Vrouw 2021 vindt plaats op maandag 31 mei om 20.40 uur bij VTM met de eenmalige oproepaflevering. Ontdek in dit artikel al meer over Kim, Garry, Elien, Willem en Tomas.

Boer zkt Vrouw 2021

Op maandag 31 mei geeft Dina Tersago het startschot voor een gloednieuw seizoen van Boer zkt Vrouw (2021). Dat doet ze met een eenmalige oproepaflevering waarin 5 nieuwe boeren het liefdesavontuur aangaan en zich voorstellen aan kijkend Vlaanderen. Het gaat deze keer op aardappelboer Kim, groenteboer Tomas, boerin Elien die in melkvee doet en de echte Vlaamse cowboy William. Voor het eerst doet er ook een geitenboer (Garry) mee aan Boer zkt Vrouw in Vlaanderen.

Boer(in) in BzV onherkenbaar

De oproepaflevering kent voor het veertiende seizoen van Boer zkt Vrouw echter een verrassende twist. De boeren tonen wel wie ze zijn, maar niet hoe ze eruitzien. Dit seizoen schrijven vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde zich immers blind in voor hun favoriete boer. Dat doet dan weer een beetje denken aan die andere succesvolle show van VTM: Blind Getrouwd. Al weten de vrijgezellen die deelnemen aan Boer zkt Vrouw net iets meer. Ze kiezen namelijk niet op basis van de looks, maar op basis van een uitgebreid portret dat een inkijk geeft in het leven van de boer of boerin zonder dat hij of zij in beeld komt. Kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien? Dát wordt de trigger van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw.

Ook in Nederland staat in 2021 een oproepaflevering op het programma… Op de eerste foto’s zijn de deelnemers aan Boer zoekt vrouw 2021/2022 nog onherkenbaar.

Deelnemers Boer zkt Vrouw 2021 Vlaanderen

In de oproepaflevering maakt Dina Tersago kennis met 5 nieuwe boeren en daar is ook dit seizoen één vrouw bij. De presentatrice probeert deze keer de liefde te vinden voor een aardappelboer, een groenteboer, een boerin die in melkvee doet en een echte Vlaamse cowboy. Voor het eerst neemt ook een geitenboer deel aan Boer zkt Vrouw. Hun ware identiteit blijft nog even geheim, maar de boeren gunnen Vlaanderen wel een blik in hun leven en op hun boerderij. Aan de hand van gesprekken met de boeren zelf, hun familieleden en vrienden, en beelden van het reilen en zeilen op de boerderij geeft Dina een inkijk in hun leven en hun persoonlijkheid.

Kun je niet wachten op het volgende seizoen van Boer zoekt vrouw, speel dan het spel!

Dina Tersago: ‘Af en toe silhouet van boeren’

“Af en toe een silhouet, meer zal er van de boeren in de oproepaflevering niet te zien zijn”, verklapt Dina Tersago alvast. “Ik ga bij de verschillende vrijgezellen thuis wat rondneuzen en geef als het ware een blik achter de schermen. De boeren zijn immers veel meer dan alleen hun looks en met deze nieuwe aanpak ligt de focus op hun passie en hun levenswijze. Met dit vleugje mysterie hoop ik heel wat mannen en vrouwen te kunnen prikkelen om zich in te schrijven. En dat de kandidaten na een bezoekje aan de boerderij zelf kunnen beslissen of ze al dan niet verder gaan met hun gekozen boer of boerin, maakt het allemaal extra spannend.”

Kim – aardappelboer

De eerste kandidaat is Kim, 29 jaar en aardappelboer met zuiderse looks. Na een stukgelopen relatie is hij inmiddels al drie jaar vrijgezel. “Het is lang geleden dat ik nog verliefd ben geweest. Ik was mijn geloof in de liefde kwijt, maar ik denk dat ik er nu wel opnieuw klaar voor ben. Je kan niet blijven wachten, het is toch leuker met twee. Jullie zijn mijn laatste kans, daarna is mijn geloof helemaal voorbij”, lacht Kim. Hij runt samen met zijn papa de boerderij. Dina Tersago praat ook met zijn mama en zijn zus en zij omschrijven Kim als volgt: groot en donker, de uitstraling van een zuiders type die liever iemand heeft die een beetje hard to get is. Dina neemt vervolgens een kijkje in zijn huis en botst al meteen op een paar schoenen. “Schoenmaat 44,5 – wow, dat is een grote mens!”. Het interieur is modern maar wel vrij kaal. “Het mist een beetje een vrouwelijke touch”, vindt Dina die in de keuken ook stervende plantjes aantreft en een halve pizza in de koelkast, typische toestanden voor een vrijgezel dus.

Garry – geitenboer

Garry, 45 jaar, geitenboer en altijd goedgezind. Maar hij heeft ook al wat pech gehad in zijn leven: vorig jaar kwam een einde aan zijn 30-jarige relatie met zijn vrouw. Maar hij is helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven: “Ik kom op een leeftijd dat ik wil genieten van wat ik heb opgebouwd. En daar wil ik samen met een vrouw van genieten, want alleen genieten vind ik maar niks.” Zijn dochter Willeke en kleindochter Lize komen elke dag helpen op de boerderij. Het is Willeke die haar vader voor het programma heeft ingeschreven. Dina Tersago neust rond in zijn huis en ontdekt veel foto’s, veel plantjes, veel hartjes en kandelaars. “Hij maakt het graag gezellig, dat vind ik wel fijn.” zegt Dina. “Een warm huis en een warme man, denk ik”. Volgens een bevriend burenkoppel is Garry grote fan van Aperol Spritz en wat zijn type is? “Ik denk dat Dina Tersago wel zijn type is”, lachen ze. Maar tja, die vogel is al wel gaan vliegen natuurlijk.

Elien – boerin melkveebedrijf

Elien, 25 jaar en één en al pit, runt samen met haar papa een melkveebedrijf. Zij is de derde generatie op de boerderij. Haar droom was altijd om iemand op een fuif tegen te komen, maar ze is ondertussen 25 en het is nog steeds niet gelukt. “Dus moet ik het op een andere manier proberen. Er moet een match zijn en dan maakt het mij niet eens uit of hij een scheve neus of een krom oor heeft. Als ik verliefd ben, kan ik daar echt doorheen kijken. Maar verliefd worden… dat is een groter probleem”, beseft Elien. Het boerderijleven is haar grote passie en ze werkt vooral super graag samen met haar papa. Hij is dus de ideale persoon bij wie Dina Tersago meer info over Elien kan sprokkelen. “Het is voor haar moeilijk om de juiste persoon tegen te komen. Elien heeft geen job van 9 tot 5 en dat is voor weinig personen weggelegd. En ze moet zeker niet betutteld worden, ze is een zeer zelfstandige vrouw.”  Op de boerderij is Elien een redelijk zakelijk iemand, maar deze jongedame is heel sociaal en heeft veel vrienden waar ze ‘s avonds graag mee op stap gaat. Het is dan voor haar belangrijk om er goed uit te zien en daar horen uiteraard make-up en juwelen bij.

Cowboy William

En dan is er tenslotte William, 24 jaar, en zot van paarden en… stieren. Hij is eerder een cowboy maar tegelijk zeer nuchter: “Ik leid een zeer avontuurlijk leven en ik denk dat ik iemand nodig heb die ook niet bang is van avontuur. Iemand die soms uit haar comfortzone wil stappen. Ik verwacht niets en dan kan het alleen maar meevallen. Ik heb niet per se een type. Het belangrijkste is iemand die heel open minded is en openstaat om veel nieuwe dingen te leren en te ontdekken”. Hij woont samen met zijn papa op de ranch en wanneer Dina Tersago op ontdekking gaat, ontdekt ze een wat rommelige slaapkamer met ook hier een grote schoenmaat: 45,5 en een jeansbroek die tot haar buste komt. “Wow, dat is écht een grote mens!” Volgens zijn collega en beste vriendin Maxine heeft William vooral iemand nodig die zijn speciale levensstijl echt begrijpt en daar ook achter staat. Behalve paarden en stieren verzorgen, is rodeo zijn passie en poseert hij af en toe als model. De vrouwen zullen zich dus niet snel vervelen op de ranch.

Tomas – groenteboer

En dan is er de 25-jarige boer Tomas uit Merchtem… Althans, die behoorde ook tot de uitverkoren boeren die dit jaar mocht meedoen aan Boer zkt vrouw. Alleen is zijn identiteit op donderdag 8 juli al bekendgemaakt. Hij heeft namelijk sindskort een lief en is zo serieus van de liefde dat hij het boer-zoekt-vrouw-avontuur eindigt. Nieuwe boer(inn)en kunnen zich nu aanmelden. Interesse klik dan op de volgende link: Groenteboer Tomas heeft lief; Boer zkt Vrouw zoekt nieuwe boer(in).

Toch nieuwsgierig… Zo werd boer Tomas omschreven:

Tomas, 25 jaar, groenteboer en liefhebber van Vlaamse schlagers. Sla, kolen of venkel: het heeft allemaal geen geheimen voor hem. De liefde daarentegen… Hij is al een paar jaar alleen, maar zeker niet hopeloos. Dina Tersago ontmoet de papa van Tomas die hem beschrijft als “een spontane, sympathieke jongen. Helemaal zijn papa!”. Dina neust rond in Tomas’ kamer en ontdekt een potje Vaseline op zijn nachtkastje. “Huh…? Ah, maar dat kan ook voor de lippen zijn!”, beseft ze snel. Er is niemand die Tomas beter kent dan zijn twee zussen. Tijd voor een vrouwenonderonsje met Dina dus. “Tomas is een babbelaar dus als er iets op zijn hart ligt, dan gaat hij dat wel komen vertellen. Hij is het meest open van ons allemaal, een verteller en ambiancemaker ook. Een grote mond en een klein hartje. Hij moet echt verliefd zijn op iemand alvorens hij er verder mee gaat. Een onenightstand is niet voor hem weggelegd. Als ik moet zeggen op wie hij lijkt, dan is het zeker Tom Cruise”, aldus zijn zussen.

Inschrijven voor Boer zkt Vrouw

Zal Dina Tersago de nieuwe boeren kunnen helpen in hun zoektocht naar een partner? Want naast hun succes op professioneel gebied, is dat zowat het enige wat de ondernemers nog ontbreekt. Wie de boeren beter wil leren kennen kan zich vanaf maandagavond 31 mei inschrijven via vtm.be. Wanneer het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 mei 2021 /