Melkveehouder Cyriel vervangt Tomas in Boer zkt Vrouw – schrijf nu!

Melkveehouder Cyriel vervangt Tomas in Boer zkt vrouw. Deze goedlachse knuffelbeer met 450 koeien is dus ‘de nieuwe boer’. Zie je hem wel zitten? Schrijf dan nu! Dat kan via de website van VTM. Niks voor jou, dan kun je aanstaande zondag ook kijken naar de Nederlandse Boer zoekt vrouw 2021/2022. In deze aflevering worden de deelnemende boeren voorgesteld.

Nieuwe boer

Het was een verrassende wending bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw: groenteboer Tomas had zijn partner al gevonden nog voor de opnames van start gingen. Het plaatsje dat was vrijgekomen wordt nu ingenomen door Cyriel (27), een melkveehouder.

Cyriel

De 27-jarige Cyriel baat samen met zijn ouders een boerderij uit met ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Daarnaast kweken ze ook aardappelen, gras en maïs voor de koeien, wortelen en suikerbieten.  Cyriel zoekt niet noodzakelijk een vrouw die actief mee in de boerderij stapt, maar het is wel belangrijk dat ze echt begrijpt dat de dieren en gewassen altijd eerst komen. Hoe hij is – hij vat het zo samen: “Ik ben geen playboy, zeker niet. Een knuffelbeer? Ja, misschien wel. Een goedlachse knuffelbeer, dat is het!”

Open minded

Cyriel is een vriendelijke en goedlachse jongeman. Hij heeft mooie blauwe ogen en een zeer guitige glimlach. Hij staat positief in het leven en doet graag actieve dingen zoals kitesurfen, snowboarden, zaalvoetballen en mountainbiken. Deze boer is een muziekliefhebber en luistert graag naar techno. Op de kleine boerderij waar hij nu woont, organiseert hij wel eens kleine ‘techno-feestjes’ met zijn vrienden. Cyriel is nu ongeveer een tweetal jaar vrijgezel en is in die periode wel af en toe op date geweest. Qua uiterlijk heeft hij niet echt een type, maar hij zoekt vooral iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt.

Schrijf nu!

Wie een match voelt voor Cyriel, kan zich vanaf nu inschrijven voor dit seizoen van Boer zkt vrouw via vtm.be. Kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien? Dát wordt de trigger van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw (ontdek hier alle vrijgezellen). Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn bij VTM wordt later bekendgemaakt. Speel in de tussentijd het Boer zkt vrouw-spel.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2021 /