Hoge Bomen seizoen 3 met Jeroen van der Boom en deze gasten

Hoge Bomen seizoen 3 gaat op 26 februari om 21.30 uur op SBS6 en aansluitend op Kijk.nl. Jeroen van der Boom ontvangt in het derde seizoen van Hoge Bomen weer verschillende bekende gasten, zoals Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali. Ontdekt er in dit bericht alles over.

Hoge Bomen

Zanger en presentator Jeroen van der Boom, zijn piano én een bijzondere bekende gast. Dat zijn de belangrijkste elementen van elke aflevering. Ook in Hoge Bomen seizoen 3 herbeleeft Jeroen met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven. Dat doen ze met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen van der Boom en zijn huisband. We horen anekdotes van jeugdvrienden, bekende collega’s komen met een verrassing, herinneringen worden opgehaald, kortom: elke aflevering is gevuld met een lach en een traan.

Hoge Bomen kijken

Hoge Bomen is te kijken op SBS6. De afleveringen van deze zender zijn terug te kijken op Kijk.nl. Hier ontdek je ook de eerste twee seizoenen met gasten, zoals Rachel Hazes (die voor Hoge Bomen te zien is in Hazes is de basis), Martien Meiland, Louis van Gaal, Sylvie Meis, John van den Heuvel, Paul de Leeuw, Robert ten Brink, Gerard Joling, Jack van Gelder, Jan Smit en Fred van Leer. Kijk.nl is alleen beschikbaar voor wie in Nederland woont. Wil je elders kijken, dan is dit mogelijk door een VPN Verbinding te gebruiken die je op Nederland zet.

Gasten Hoge Bomen seizoen 3

In Hoge Bomen leren we spraakmakende BN’ers op een andere manier kennen. Elke aflevering is een ode aan de hoofdgast, aan de nostalgie en aan de muziek. Welke gasten je in Hoge Bomen seizoen 3 kunt verwachten? Denk aan Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali (die je recent op Netflix in Meskina zag).

Je kunt in Hoge Bomen seizoen 3 echt spraakmakende gesprekken verwachten, zoals Frans Bauer en zijn Mariska in de eerste aflevering. Maar denk ook aan Sonja Bakker in aflevering 4 op zaterdag 18 maart. Hieronder lees je er meer over.

Frans Bauer

Jeroen van der Boom ontvangt artiest Frans Bauer. Hij heeft inmiddels al ruim 25 jaar een succesvolle zangcarrière waar hij als klein jongetje enkel van durfde te dromen. En laten we ook niet vergeten dat hij gave programma’s maakt, zoals Tour de Frans en De Bauers: Bestemming Onbekend. Samen met zijn grote liefde Mariska krijgt hij vier zonen. Het gezin krijgt de schrik van hun leven als Mariska begin van het jaar wordt getroffen door een herseninfarct. Mariska schuift aan en vertelt voor het eerst openhartig over deze periode.

Sonja Bakker

Nederlands bekendste dieetgoeroe Sonja Bakker is te gast bij Jeroen van der Boom. Haar jeugd en de start van haar succesvolle carrière worden uitgebreid besproken, maar ze doet ook voor het eerst haar verhaal over haar onstuimige liefdesleven en de plagiaatkwestie. Beiden werden breed uitgemeten in de media.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 februari 2022 /