De Nationale Reistest met deze bekende deelnemers | Speel thuis mee

Je kunt vanavond – maandag 17 januari – om 20.25 uur op NPO3 bij BNNVARA kijken naar De Nationale Reistest met Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa. Zes bekende deelnemers gaan de strijd met elkaar aan. Speel daarnaast ook thuis mee via de NPO 3-app. Ontdek hier meer over de bekende deelnemers aan De Nationale Reistest.

De Nationale Reistest 2022

Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Er werden nieuwe manieren van reizen ontdekt. Zo werd het fenomeen ‘staycation’ weer populair en vierde men dichtbij huis vakantie. Bijzondere plekken ontdekken in Europa of in ons eigen land blijkt namelijk net zo leuk. Een goed moment om je kennis te testen over het nieuwe reizen. Wat is de meest afgelegen plek van Europa? Wat moet je vooral niet doen als je in Thailand bent? En kunnen we binnenkort een retourtje naar de ruimte boeken?

Speel mee

De test bestaat zoals ieder jaar uit 25 meerkeuzevragen over onder andere duurzaam reizen, kansen binnen het ruimtetoerisme en backpacken. Naast het fantastische panel bestaande uit zes BN’ers, kan ook de kijker thuis meespelen via de NPO 3-app. De thuiswinnaar gaat naar huis met een staycation voor twee.

Deelnemers De Nationale Reistest

Het panel van bekende deelnemers bestaat uit realityster Jaimie Vaes, oud-profvoetballer Jan van Halst, presentatrice Anna Gimbrere, zangeres Stefania Liberakakis, Olympisch kampioen windsurfen Kiran Badloe en cabaretier Glodi Lugungu. Benieuwd waar je dit zestal van kent? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Jaimie Vaes is de vriendin van Lil’Kleine. Ze hebben samen een kindje en inmiddels ook een roerig relatie achter de rug. Jaimie heeft haar eigen reality-serie Jaimie: In The Vaes Lane.
  • Jan Van Halst was recent te zien in Expeditie Robinson 2021. Hij is oud-profvoetballer van bijvoorbeeld Ajax en FC Twente. Inmiddels is hij voetbalanalist en hij heeft een coachingbureau.
  • Anna Gimbrère ken je van programma’s als Anna’s Brains en Tik ‘m aan.
  • Stefania Liberakakis is de Griekse-Nederlandse zangeres, die meedeed aan het Songfestival. Inmiddels is ze ook werkzaam als presentatrice en actrice.
  • Kiran Badloe is Olympisch windsurfkampioen; je zag hem recent in The Big Balance.
  • Glodi Lugungu is cabaratier; hij vluchtte op jonge leeftijd uit Congo en groeide op in het Brabantse Dommelen. Hij behoort tot de comedians van Comedy Train. Hij werkt aan zijn allereerste avondvullende programma.

Dzifa Kusenuh

Dzifa Kusenuh vertelt: “Onze reizen naar exotische bestemmingen zijn afgelopen jaren over boord gegooid. Maar hoe suf het ook klinkt, het reisgevoel gaat niet alleen om verre plekken ontdekken. Als je je openstelt voor onverwachte dingen zul je je verbazen hoeveel bijzondere plekken praktisch om de hoek liggen.”  

Sahil Amar Aïssa

Sahil Amar Aïssa: “Toen ik werd gevraagd voor de Reistest dacht ik bij mezelf: waarom maken we een reistest? We kunnen toch nergens heen? Maar dat is juist waarom het nu zo interessant is. Ik was verbaasd hoeveel nieuwe dingen ik heb geleerd. Mijn perceptie van reizen is echt veranderd.” 

Foto: Annemieke van der Togt

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 januari 2022 /