Zaalshow II uit 1996 van Jacques Vermeire op VTM kijken

Konden we vorige week genieten van de eerste Zaalshow van Jacques Vermeire en zijn aangever Luc Verschueren? Vanavond (zondag 2 januari) wordt om 20.55 uur Zaalshow II van Jacques Vermeire (uit 1996) op VTM uitgezonden. Natuurlijk doken we bij VlaamsKijken weer even in de archieven.

Zaalshow II

Tal van legendarische typetjes passeren in Zaalshow II van Jacques Vermeire de revue. Denk bijvoorbeeld aan Kamiel de onderhoudsman. En verder komen er sketches voorbij met als titel: Quiz, De Vertalingen, Logieker, De Miss-Verkiezingen, Nothomt, Zwaantje, Madame Vandewiele, Meerhout – Minderhout, Etienne Thienpondt, Zakenman, Pompier en Kleine Jongen. Kortom genoeg om mee te lachen.

Wist je dat Zaalshow 1 en 2 ook op dvd zijn uitgebracht?

acques Vermeire

Jacques Vermeire zag je gisteren (op nieuwjaarsdag) nog in de vierde film van FC De Kampioenen: Viva Boma. En recent zag je hem samen met Axel Daeseleire in het nieuwe programma Eenmaal Andermaal. Kortom: Jacques Vermeire mag dan zeventig zijn geworden; hij is nog steeds populair in Vlaanderen. Sterker nog: zijn verjaardag werd volop gevierd op tv. Alle omroepen stonden stil bij dit heuglijk feit. Samen met dochter Julie Vermeire maakte hij Hit The Road Jacques, Eén maakte er een avondprogramma van met Jacques 70 en op VTM kon je kijken naar Viva Vermeire. Deze zomer was er zelfs een expo in Blankenberge. 

Foto uit Viva Vermeire ter illustratie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2022 /