Zaalshow 1 van Jacques Vermeire – uit 1993 – te kijken op VTM

Heb jij in 1993 Zaalshow 1 van Jacques Vermeire en zijn aangever Luc Verschueren gezien? Vanavond – zondag 26 december – wordt deze show om 21.05 uur uitgezonden bij VTM.

Zaalshow 1

In Zaalshow 1 (1993) van Jacques Vermeire en aangever Luc Verschueren passeren tal van legendarische typetjes de revue. Denk aan Fonske Verzele, voetballer Kevin Vermeulen, verzorger Mon Peeters en Jeanke de Visser. Maar in Zaalshow 1 maakten we ook kennis met weerspecialist Prof. Vermeersch, zanger Jean-Louis Meck, schrijver Marc Van de Woestijne, taalspecialist Descamps, Mohamed Ben Ali en zanger Johnny Prins. De show duurt ongeveer anderhalf uur, dus dat betekent dat je flink kunt lachen.

Wist je dat Zaalshow 1 en 2 ook op dvd zijn uitgebracht?

Jacques Vermeire

Jacques Vermeire heeft in 2021 zijn zeventigste verjaardag gevierd. En hoe! Alle omroepen stonden stil bij dit heuglijk feit. Samen met dochter Julie Vermeire maakte hij Hit The Road Jacques, Eén maakte er een avondprogramma van met Jacques 70 en op VTM kon je kijken naar Viva Vermeire. Deze zomer was er zelfs een expo in Blankenberge. En recent zag je hem samen met Axel Daeseleire in het nieuwe programma Eenmaal Andermaal. Kortom: Jacques Vermeire mag dan zeventig zijn geworden; hij is nog steeds populair in Vlaanderen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 december 2021 /