Wie wint de grote Familiequiz (VTM) met cast Familie én fans

Wie wint de Familiequiz? Kijkers dagen de cast van Familie uit. Elke werkdag – vlak voor Familie – kun je via VTM Go en vtm.be kijken naar deze nieuwe quiz, waarin acteurs en fans tegen elkaar strijden. De eerste aflevering waarin Peter Bulckaen het opneemt tegen fan Josiane uit Vilvoorde is nu te kijken. De grote finale week zien we de laatste week van 2021 om 20.00 uur op VTM.

Familie 30 jaar

Nog heel even en Vlaanderens langstlopende soap viert zijn 30ste jubileum. Die mijlpaal gaat bij VTM niet onopgemerkt voorbij. Zo is er het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena. Op 30 december een dubbele jubileumaflevering met dubbel zoveel spanning, emoties en verrassingen. En er is meer… Speciaal voor de verjaardag pakt Familie ook uit met een bijzondere quiz.

In de tussentijd kun je natuurlijk ook nog de Familie-boeken lezen. Ontdek er hier meer over: 1. Gevangen2. Dwaalspoor en 3. Alter ego.

Familiequiz

In de grote Familiequiz worden de acteurs uit de reeks elke dag uitgedaagd door de kijkers. Wie herinnert zich het meest van de voorbije 30 jaar? Wie droogt wie af met zijn Familie-kennis? En wie wordt bekroond tot ultieme Familie-kenner? Is het iemand uit de cast van Familie of juist een fan van de serie. De Familiequiz is elke werkdag vlak voor Familie te zien op vtm.be en VTM GO. De finaleweek kijk je van maandag 27 tot donderdag 30 december om 20u00 op VTM.

Cast Familie

In de Familiequiz wordt elke dag een andere acteur uit Familie uitgedaagd door een fan. Kürt Rogiers, Caroline Maes, Jo Hens, Peter Bulckaen allemaal komen ze oog in oog te staan met een trouwe kijker. Weten de kijkers thuis meer over de personages dan de acteurs zelf? In drie rondes proberen ze zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen door vragen uit het Familie-archief correct te beantwoorden. Een trip down memory lane. De drie sterkste spelers stoten door naar de finaleweek, die vanaf maandag 27 december wordt uitgezonden bij VTM. 

Midseizoensfinale

Op donderdag 30 december – de verjaardag van Familie – ontdekken we wie de grootste fan is en de Familiequiz wint. Hij of zij wint een reischeque. Na de finale zetten de kijkers zich om 20u05 schrap voor de spannende jubileumuitzending: een midseizoensfinale die heel wat verrassingen belooft. De midseizoensfinale staat in het teken van het langverwachte huwelijk van Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers). Zij beloven elkaar eeuwige trouw… althans dat is toch het plan. In de aanloop naar het huwelijk en op de dag zelf lopen de emoties hoog op.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 december 2021 /