B&B Vol Liefde – zes vrijgezelle B&B eigenaren op zoek naar ware

B&B Vol Liefde is het nieuwe zomerse programma van RTL4 / Videoland. Het werd voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2021. In België maken de kijkers vanaf maandag 22 augustus kennis met B&B Vol Liefde deelnemers Bert Pijpers, Caroline Ligthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting. De B&B eigenaren ontvangen allemaal vier vrijgezellen in hun bed and breakfast. Art Rooijakkers presenteert B&B Vol Liefde.

Update in 2022 konden we al genieten van B&B Vol Liefde in België en B&B Vol Liefde seizoen 2.

B&B Vol Liefde

Zes vrijgezelle B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. Deze zomer staat voor Bert Pijpers, Caroline Ligthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting in het teken van ‘de ware liefde vinden’. De B&B eigenaren wonen verspreid over heel Europa en krijgen allemaal vier potentiële partners op bezoek. Op deze bijzondere plekken volgen we de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich meebrengt. Lukt het om iemand te vinden die over de grens durft te kijken? En lukt het de eigenaren om iemand te vinden met wie zij hun droom durven te delen? Wie weet bloeit er ware liefde op.

Een programma voor de liefhebbers van Boer zoekt vrouw.

Art Rooijakkers

Presentator Art Rooijakkers vertelt: “Soms droom ik er ook wel eens van; een B&B beginnen in een zonnig Europees land. Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze 6 eigenaren. En dat kunnen ze deze zomer ook zeker goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen. Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die -wie weet- tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer.”

Deelnemers B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gaan Bert Pijpers, Caroline Ligthart, Debbie Breg, Jacob de Vries, Roxanne Filion en Vincent Huiting op zoek naar de liefde van hun leven. Bert is woonachtig in Frankrijk en heeft zijn bed en breakfast in Saint-Seine. In Bad Kleinchirchheim (Oostenrijk) treffen we Caroline. Debbie heeft haar b&b in Salerno in Italië. In datzelfde land treffen we ook Vincent, die in Valduggia zit. Jaco woont in Albufeira, Portugal waar hij een enorme villa heeft. Zijn B&B lijkt meer op een hotel. En tot slot is er Roxanne uit Roosendaal (Nederland). Wil je verblijven in één van de bed and breakfast-accommodaties van de deelnemers in B&B Vol Liefde, dan ontdek je hieronder hoe je ze kunt vinden.

Bert Pijpers (59 jaar) – Saint-Seine, Frankrijk

Op het mooie Franse platteland is Bert Pijpers de gastheer van Chambres d’Hotes La Cressonne. Hij heeft een eigen mening en zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand die initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend is. Hij had in Nederland een goedlopend financieel bedrijf, maar heeft dit in 2010 verkocht en is naar Frankrijk gegaan om een B&B te beginnen. Bert Pijpers heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden. Hij is niet zo bezig met de toekomst en leeft in het nu. De enige dames die nu rondlopen op zijn erf, zijn de kippen. Een leuke Nederlandse vrouw wil hij hier wel aan toevoegen!

Caroline Ligthart (49 jaar) – Bad Kleinchirchheim, Oostenrijk

Caroline Ligthart woont sinds 2019 in Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk waar ze de stijlvolle Lodge Rose’s Heart met vijf appartementen verhuurt. De voormalig stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 pas echt het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Ze zoekt een sportieve Bourgondiër die ook nog eens charmant is. Op dit moment leeft ze haar droom, maar die zou ze wel het liefst willen delen met een partner.

Debbie Breg (31 jaar) – Salerno, Italië

In het centrum van de Italiaanse havenstad Salerno (bij de Amalfikust) heeft Debbie Breg in december 2019 B&B Casa Santangelo geopend. Debbie is een chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel. Op jonge leeftijd had Debbie al de focus op dans (latin American). Het is een belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze zoekt iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. Iemand die haar kan verrassen! Alles wat ze wil bereiken in het leven is gelukt, maar ze mist nog één ding, en dat is een leuke man.

Jacob de Vries (60 jaar) – Albufeira, Portugal

Jacob de Vries woont al 35 jaar in het zonnige Portugal. Hij bezit met Casa do Monte een mega villa met een grote cactustuin en een tennisbaan aan de kust in de Algarve. In de zomer verhuurt hij dit aan groepen. Hij is een sportieve man die met de filosofie ‘work hard, play hard’ door het leven gaat. Jacob de Vries is veel bezig met de natuur en dieren. Hij valt op vrouwen die eerlijk zijn en open staan om nieuwe dingen te leren. Jacob kan niet wachten om met trots zijn plek aan de Nederlandse dames te laten zien en hoopt een liefdespartner voor de rest van zijn leven te vinden. En voor wie deze villa wil kopen; hij wordt voor zes miljoen aangeboden.

Roxanne Filion (32 jaar) – Roosendaal, Nederland

In het prachtige Brabant startte Roxanne Filion in de monumentale woonboerderij van haar ouders de B&B Fillion’s Place. Ze is spontaan, positief en gek op koken en reizen. Ze houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefst gewoon op haar klompen. Na een carrière in de fashion industrie, heeft ze het roer omgegooid en is ze uit de grote stad Amsterdam teruggegaan naar haar Brabantse roots. Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten. Ze is op zoek naar iemand die haar weer kan laten zien en voelen wat liefde is. Je kunt Roxanne sowieso van tv kennen; ze was namelijk ook te zien in het programma Steenrijk, Straatarm.

Vincent Huiting (33 jaar) – Valduggia, Italië

De sportieve Vincent Huiting heeft naast zijn passie voor wielrennen, ook van jongs af aan al liefde voor Italië gehad. Daarom is hij zijn droom achternagegaan en vertrokken naar het land van pizza’s en pasta’s om samen met een compagnon een groot pand te kopen. Het doel is om binnenkort open te gaan met Casa Valduggia, maar er moet nog een hoop gebeuren. Hij kan de hulp van de dames goed gebruiken! Vincent Huiting valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach en die zelf ook het initiatief durft te nemen. Hij hoopt een leuke dame te ontmoeten die het ook echt ziet zitten om samen met hem de B&B tot een groot succes te maken.

Foto’s RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 juli 2021 /