Nieuw seizoen van Hunted in Nederland te kijken

Na een seizoen met VIPS is Hunted weer terug met nieuwe afleveringen, waarin ‘gewone’ burgers op de vlucht slaan. Lukt het de deelnemers aan het zesde seizoen om uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst? Je kunt Hunted kijken vanaf maandag 1 november om 20.25 uur op NPO3.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Hunted

Kun je zomaar verdwijnen? In ‘Hunted’ slaan gewone burgers op de vlucht om uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top) rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft.

Real-life thriller

Toen de show in september 2016 werd aangekondigd, omschreef AVROTROS ‘m als een real-life trhiller. Sander Schaepman is hoofd rechercheteam bij Hunted. In het persbericht destijds zei hij: “Om niet gepakt te worden is discipline nodig. Hoe verplaats je je? Waar verblijf je? Maar ook: lukt het om drie weken lang geen contact te zoeken met familie en vrienden? Elke vorm van contact is een aanknopingspunt om gepakt te worden. Ieder telefoontje, telkens als je geld pint, elke keer als je met je auto over de snelweg rijdt. De deelnemers proberen ons te slim af te zijn, maar wij hebben de kennis en middelen om ze op te sporen. Waar je ook bent, wie je ook bent. 21 dagen lang, 24 uur per dag.”

Klopjacht

In Nederland wordt dit programma dus al een aantal jaartjes uitgezonden; in België zijn ze net van start gegaan. Het programma heet daar Klopjacht en komt eveneens op maandag op tv. Daar zijn ze inmiddels toe aan de derde aflevering van het eerste seizoen.

Foto: Elvin Boer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 oktober 2021 /