The Making Of van Onder Vuur te kijken op Eén

Heb jij de afgelopen weken ook vol spanning gekeken naar Onder Vuur op Eén? Goed nieuws: de makers gunnen ons nu een blik achter de schermen. Je kunt vanavond – zondag 18 november – om 21.25 uur op Eén kijken naar Onder Vuur: The Making Of.

Onder Vuur: The Making Of

In Onder Vuur: The Making Of krijgt de kijker een unieke blik achter de camera en op de set van Onder Vuur seizoen 1 (inmiddels is ook Onder Vuur seizoen 2 er al). Ontdek alles over het reilen en zeilen op de set. Zie hoe de cast en crew tot het uiterste gaan om deze spectaculaire brandweerreeks in beeld te brengen.

Onder Vuur 3 komt in het voorjaar van 2024 op Streamz. Wanneer-ie op tv komt en/of Streamz/Netflix delen we dat natuurlijk met onze volgers. Wil je dit niet missen, volg ons dan via InstagramFacebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

TV-serie Onder Vuur

Onder vuur is een tv-serie vol actie. Hij gaat over een een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne. Onder vuur speelt zich af in Oostende en heeft een topcast met onder andere Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Maarten Ketels, Wouter Bruneel, Dirk Van Dijck, Sahin Avci, Ann Tuts, Piet De Praitere en Kim Van Oncen. Meer weten over de serie, klik dan op de volgende tekst: Ontdek alles over verhaal en cast van Onder Vuur. De serie is terug te kijken via VRT NU.

Geronimo

De reeks wordt gemaakt door productiehuis Geronimo. Voor deze club is dit hun eerste tv-serie. TV is niet nieuw voor productiehuis Geronimo; zij zijn de partij onder de Helden van Hier-programma’s, die we allemaal kennen. Zo hebben ze dus ook al ervaring op gedaan op het gebied van de (werking van de) brandweer. Onder vuur werd er gefocust op alles zo authentiek mogelijk te brengen. De ervaring van het jarenlang volgen van echte brandweermannen vormde de perfecte basis voor levensechte scenario’s, personages en situaties.

Foto: VRT

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 november 2021 /