Sinteressante programma’s op Ketnet | Ramontische RadioRodeo podcast

Sinterklaas is weer in het land. De Intrede in Antwerpen werd natuurlijk vandaag al uitgezonden. Maar er zijn nog meer nieuwe Sinteressante programma’s. Denk bijvoorbeeld aan de Ramontische RadioRodeo podcast. Maar er is nog veel meer. We zetten het op een rijtje.

Ramontische RadioRodeo

Sinterklaas brengt niet alleen goed nieuws mee uit Spanje maar ook een gloednieuwe podcast: De Ramontische RadioRodeo. In deze humoristische podcast krijgt Ramon Iglesias, de paardenverzorger van de Sint, iedere aflevering een gast uit het universum van de Sint op bezoek. Met heel wat hilarische rubrieken als de flauwe mop van Ramon, een verhaaltje over een mama, reclame en een liedje van Ramon.

Kennen jullie de Dag Sinterklaas-boeken al van Hugo Matthysen? 

Sinteressante programma’s

Ook voor de allerkleinsten heeft Ketnet Junior een nieuw Sinteressant programma in aanbieding. In Sarah zingt komen vanaf nu heel wat bekende sinterklaasliedjes aan bod. Ook het legendarische programma Dag Sinterklaas en heel wat andere Sintprogramma’s zijn vanaf vandaag opnieuw te zien op Ketnet en Ketnet Junior. In Sintervraagje beantwoorden kinderen vragen over Sinterklaas en zijn allerbeste vriend Zwarte Piet. In De Sintkrant knutselt Conchita er op los, geeft Ramon tips en tricks over paarden, zingen Kneta Knieschijf en Ramon Sinterklaasliedjes uit volle borst en veel meer.

Sinterklaas en Koning Kabberdas

In de bioscoop kunnen Ketnetters momenteel genieten van de derde film van Sinterklaas: Sinterklaas en Koning Kabberdas. Maar daarover later meer…

Heb jij je Sinterklaas-cadeautjes al in huis? Shop bijvoorbeeld in de Studio100 Webshop, bij Bol.com, of Amazon.nl en support VlaamsKijken. Natuurlijk delen we op VlaamsKijken ook Sinterklaas-inspiratie, zoals het boek van Undercover of het debuut van Barbara Sarafian.

13 november 2021 /