Nieuwe regenboog outfit van K3 | naast jurk ook setje voor jongens

Hebben jullie de nieuwe Regenboog outfit van K3 al gezien? De regenboog, die zo typerend is voor K3, is behouden, maar verder vallen er drie zaken op. De grootste verrassing: het iconische regenboogpakje is zowel als jurkje als ensemble van broek en t-shirt verkrijgbaar. Maar er is meer… ontdek er alles over.

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop.

Nieuwe regenboogoutfit K3

Naast het feit dat er meteen twee versies werden voorgesteld, werd ook gekozen voor een intense blauwe kleur. Deze derde generatie van de iconische outfit stapt voor het eerst in zijn geschiedenis af van het klassieke wit. Maar de regenboog, die een typerend element is voor K3, blijft natuurlijk wel behouden. Een team van designers heeft gewerkt aan de creatie van deze twee nieuwe modellen die werden vervaardigd in een blauwe fluwelen stof. De regenboog bevat één extra kleur, paars, meer dan de versie die Klaasje, Hanne en Marthe bij het winnen van K3 zoekt K3 in 2015 mochten aandoen.  Kortom een compleet nieuwe look voor de K3 regenboog outfit. Naast het jurkje en het ensemble, zijn er meer nieuwe producten.

K2 zoekt K3

Op dit moment is de zoektocht naar de opvolger of opvolgster van Klaasje in K3 in volle gang. Zowel op VTM in Vlaanderen als SBS6 in Nederland is deze show te volgen. Hier ontdek je alles over de kandidaten van K2 zoekt K3. Hanne en Marthe hebben daar ook een stem in; zij delen golden tickets uit. Op dit moment zijn zelfs de (halve) finalisten in België al bekend. De finale van K2 zoekt K3 wordt in Nederland en België op 27 november uitgezonden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 oktober 2021 /