Documentaire Alles voor goud met o.a. Wout van Aert

De documentaire Alles voor goud is vanavond – zondag 3 oktober – om 21.50 uur te kijken op Eén. Een must zie voor de wielerliefhebbers, want je krijgt een kijkje achter de schermen bij de nationale ploeg.

Alles voor goud

Alles voor goud geeft een unieke blik achter de schermen van de verschillende nationale wielerploegen in de aanloop naar het WK in eigen land. Wat betekent het voor wereldtoppers Wout Van Aert en Lotte Kopecky, maar ook voor supertalent Cian Uijtdebroeks om te strijden voor hun land?

Hoe stelt de bondscoach zijn selectie voor de Olympische Spelen en het WK samen? En hoe verloopt een ploegvergadering de avond voor een wedstrijd? Alle neuzen moeten in dezelfde richting wijzen voor dat ene doel: de wereldtitel.

Sportdocumentaire

De sportdocumentaire Alles voor goud duurt een uurtje. Een aanrader voor liefhebbers van de documentaires over Wout Van Aert en Remco Evenepoel. En vergeet ook Het Scheldepeloton niet; dat is een absolute aanrader om terug te kijken via VRT NU. Sowieso kon je de afgelopen tijd genieten van diverse sportdocumentaires en -programma’s, die bijvoorbeeld te zien waren in de aanloop naar de Olympische Spelen. Denk aan de docu’s over Nina Derwael, Ann Wauters en Competitiebeesten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 oktober 2021 /