Documentaire Alles voor goud met o.a. Wout van Aert

De documentaire Alles voor goud is vanavond – zondag 3 oktober – om 21.50 uur te kijken op Eén. Een must zie voor de wielerliefhebbers, want je krijgt een kijkje achter de schermen bij de nationale ploeg.

Alles voor goud

Alles voor goud geeft een unieke blik achter de schermen van de verschillende nationale wielerploegen in de aanloop naar het WK in eigen land. Wat betekent het voor wereldtoppers Wout Van Aert en Lotte Kopecky, maar ook voor supertalent Cian Uijtdebroeks om te strijden voor hun land?

Hoe stelt de bondscoach zijn selectie voor de Olympische Spelen en het WK samen? En hoe verloopt een ploegvergadering de avond voor een wedstrijd? Alle neuzen moeten in dezelfde richting wijzen voor dat ene doel: de wereldtitel.

Sportdocumentaire

De sportdocumentaire Alles voor goud duurt een uurtje. Een aanrader voor liefhebbers van de documentaires over Wout Van Aert en Remco Evenepoel. En vergeet ook Het Scheldepeloton niet; dat is een absolute aanrader om terug te kijken via VRT NU. Sowieso kon je de afgelopen tijd genieten van diverse sportdocumentaires en -programma’s, die bijvoorbeeld te zien waren in de aanloop naar de Olympische Spelen. Denk aan de docu’s over Nina Derwael, Ann Wauters en Competitiebeesten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 oktober 2021 /