Thuis seizoen 27: spanning én romantiek in nieuw seizoen op Eén

Thuis seizoen 27 gaat vanavond om 20.10 uur van start op Eén. De tv-serie is met een hoop cliffhangers de zomerstop ingegaan, dus het belooft een nieuw seizoen vol spanning en romantiek te worden. We frissen even je geheugen op, zodat je er helemaal klaar voor bent.

Thuis seizoensfinale

Ook al is slechterik Jacques in Thuis geveld, zijn laatste slachtoffer, Rosa, is nog spoorloos. Het miljoenenpubliek kijkt uit naar de ontknoping van Jacques’ laatste daad: waar hield hij haar gegijzeld? En zal Waldek er op tijd raken? Dat zijn de vragen waar de kijkers na de seizoensfinale van Thuis mee achterbleven.

Wist je dat er een nieuw Thuis-boek over Femke aan komt? Je kunt ‘m nu reserveren.

Cliffhangers Thuis

Maar er is nog meer. In totaal zijn er 9 vragen waar de Thuis-fans de afgelopen zomer hun hoofd over konden breken… We zetten ze op een rijtje.

  1. De laatste beelden voorspellen weinig goeds voor Rosa (Annick Segal); Zal Jacques (Peter Van de Velde) er zelfs na zijn dood nog in slagen om Rosa te vermoorden?
  2. Christine (Daphne Paelinck) en Adil (Nawfel Bardad-Daidj) zijn de ouders geworden van Jaan en Finn; helaas is Finn overleden. Is hun liefde voor elkaar na deze vroeggeboorte sterk genoeg om dit verdriet samen te dragen? En hoe gaat het met Jaan; hij is tenslotte veel te vroeg geboren.
  3. Voor wie kiest Waldek (Bart Van Avermaet); is Rosa de liefde van zijn leven (als hij haar ooit nog terugziet) of kan hij met Thilly (Lauren Müller) een nieuwe start maken.
  4. Peter (Geert Hunaerts) heeft zijn koffers gepakt, nadat hij Femke (Vanya Wellens) en Kobe (Sid Van Oerle) samen zag in de keuken van de Withoeve. Wat is daar gebeurd? En hoe gaat het verder met Femke en Kobe? Maar ook met het bedrijf van Peter en Femke.
  5. Hoelang houdt het huwelijk van Leo (Walter Moeremans)en Marianne (Leah Thys) stand?
  6. Blijft Bob (Christophe Haddad) kankervrij? Wordt zijn huwelijk met Tamara (Tine Priem) het meest sprookjesachtige huwelijk uit de geschiedenis?
  7. Hoelang moet Nina (Daisy Van Praet) naar de gevangenis en wat voor effect heeft dat op Peter zijn band als papa met Yasmine (Amber Metdepenningen).
  8. Kan Joren (Mathieu Carpentier) Stan (Lennart Lemmens) ooit vergeven of is het definitief voorbij tussen hen.
  9. Wie is de volgende slechterik? Thuis kan toch niet zonder een bad guy, zoals we de afgelopen tijd van Jacques konden genieten.

Ontdek hier meer over de boeken van Thuis.

Thuis seizoen 27

Naast nagelbijtende spanning is er volop romantiek in het 27ste seizoen van Thuis.  Marianne en Leo zeiden ja tegen elkaar en willen de rest van hun leven bij elkaar zijn. En er werd al een sprookjeshuwelijk aangekondigd voor het nieuwe seizoen: Bob vroeg de hand van Tamara en zij zei volmondig ja.  Maar zit er misschien een kleine bridezilla in Tamara? Stof genoeg voor meer dan 200 nieuwe afleveringen Thuis en wie weet volgt de Thuisploeg dan ook weer aan het eind van het seizoen…

Personage onverwacht overleden

En toen zagen 1,2 miljoen Vlamingen, dat de seizoensstart al anders verliep dan iedere Thuis-cliffhanger deed vermoeden. Al in de eerste aflevering van het 27ste seizoen van Thuis is het iconische personage Leo Vertongen (gespeeld door Walter Moeremans) overleden. Hij kreeg een beroerte op de dag van het huwelijk en heeft die niet overleefd. Hiermee neemt Thuis afscheid van Leo Vertongen (Walter Moeremans).

Hoe gaat het verder…

Gezien het overlijden van Leo moeten Tamara en Bob de feeststemming even bekoelen. Intense liefde was er ook bij kersverse ouders Adil en Christine. Zij maken zich op voor een prachtige herinnering voor altijd: nog één keer Finn en Jaan samen op de foto. En dan is er natuurlijk de vermiste Rosa. Op het einde van de eerste aflevering van Thuis seizoen 27 zagen we dat Waldek de plek vond waar Rosa verborgen las. Maar het is onduidelijk of hij op tijd was: ze lag levenloos gekneveld in de koffer van een auto. Of Rosa Verbeeck na 5041 afleveringen Thuis verlaat, wordt morgen ongetwijfeld opgehelderd.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2021 /