Maksim Stojanac in Dancing with the Stars (met o.a. Nina Derwael)

Maksim Stojanac is dit najaar te zien in Dancing with the Stars. Hij neemt het onder andere op tegen Olympisch kampioenen Nina Derwael. Ontdek hier wat de #LikeMe-acteur van deze uitdaging vindt.

Maksim Stojanac over Dancing with the Stars

Maksim Stojanac vertelt: “Met Nina ken ik al één collega-danser tegen wie ik het dit najaar zal opnemen op de dansvloer. Ik ga dit dansavontuur met volle goesting aan. Battlen tegen Nina wordt niet makkelijk, maar laat ons zeggen dat ik ook voor goud zal gaan, like Nina. (lacht)” Daarnaast is het wachten op het derde seizoen van #LikeMe. Ik ben benieuwd waar we deze acteur verder nog meer gaan zien… Zo had hij vorig jaar al in een gastrol in Lisa.

Nina Derwael

Vol bewondering zaten we tijdens de afgelopen Olympische Spelen te kijken naar het turnen. Daar pakte Nina Derwael een gouden plak. Over de weg daar naar toe vertelde ze natuurlijk al in haar documentaire en in Competitiebeesten. En nu is de gymnaste dus in het najaar van 2021 te zien in Dancing with the Stars.

Nina Derwael kijkt uit naar het Dancing with the Stars avontuur: “Dit najaar zal ik niet alleen zweven aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Ik ben superblij dat Play4 me heeft gevraagd voor het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars. Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken, en Dancing with the Stars: dat noem ik nog eens een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb, en met Maksim Stojanac heb ik al meteen een geduchte tegenstander.”

Dancing with the Stars 2021

Na James Cooke, danste Julie Vermeire zich met een brede glimlach naar de overwinning in het afgelopen seizoen van Dancing With The Stars. En na anderhalf jaar zonder de bikkelharde competitie wegens corona, gaat de danswedstrijd opnieuw door. In 2021 gaat Play4 dus op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van de succesvolle liveshow. Een brede waaier aan bekende gezichten gaan dé dansuitdaging van hun leven aan en pushen hun lichaam tot het uiterste op de dansvloer. Jive, tango of modern, de kandidaten moeten in elke stijl zien uit te uitblinken en de jury verwacht niets minder dan een prestatie van professioneel topniveau. Welk koppel heeft de beste moves en weet de jury en de kijkers thuis te verleiden?

Meer is er op dit moment nog niet bekend, maar we delen het natuurlijk meteen als we meer weten. Dat doen we onder andere via onze Facebook-groep, Instagram en Pinterest. Daar kun je ook laten weten wie jij graag als tegenstander van Maksim Stojanac en Nina Derwael in Dancing with the Stars ziet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 augustus 2021 /