Documentaire André Hazes op VTM2 te kijken

Goed nieuws voor alle Vlaamse fans van André Hazes. Zij kunnen de spraakmakende documentaire Kleine Jongen kijken op VTM2. Kleine Jongen: Het Echte Leven start aanstaande zondag 9 mei om 21.15 uur bij VTM2.

Documentaire André Hazes in België kijken

Toen ik het bericht over Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes publiceerde, kreeg ik meteen de vraag waar je deze documentaire over André Hazes in België kunt kijken. Diverse fans hebben toen meteen gekeken naar de Nederlandse publieke omroep, maar voor wie het gemist heeft, is er nu goed nieuws. VTM2 zendt de documentaire over André Hazes vanaf 9 mei het straffe levensverhaal uit.

Roxeanne Hazes

In Nederland is deze documentaire al uitgezonden. Iets waar niet alle familieleden blij mee zijn. Zo liet dochter Roxeanne meteen na de eerste aflevering weten dat ze geen toestemming heeft gegeven om beelden te gebruiken die zij heeft gemaakt. Op Instagram schrijft ze: “Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien.” Of dit nog invloed heeft op de versie die we op VTM 2 te zien krijgen, durf ik niet te zeggen. AVROTROS liet naar aanleiding van haar berichtje wel weten dat de beelden waar zij aan refereert niet in de docu zitten.

Nabestaanden boos

En Roxeanne Hazes is niet de enige nabestaande die boos is. Ook de nabestaanden van Ellen Wolf – de ex-vrouw van André Hazes – zijn het er niet mee eens dat er privébeelden gebruikt zijn. Zij vinden dat Rachel Hazes de opbrengst van de documentaire moet doneren aan verslavingskliniek Jellinek en “aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.”

Spraakmakende documentaire

Die laatste wens heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat Rachel Hazes in de spraakmakende documentaire toegeeft dat ze op haar vijftiende al seks had met de toen 34-jarige zanger. En zo zijn er nog veel meer onthullingen en nieuwe beelden vanuit het turbulente privéleven van Hazes. Denk bijvoorbeeld aan de tumultueuze relaties, woedeaanvallen en zijn alcoholverslaving.

Nooit eerder vertoonde beelden

Deze documentaire die gemaakt is, omdat de meest geroemde artiest van Nederland dit jaar zeventig zou worden. Hij telt nooit eerder vertoonde beelden te zien uit het privéleven van de iconische volkszanger. Van zijn bruiloft met Rachel tot gezinsvakanties, verjaardagen en behind the scenes beelden van concerten. Vaak unieke beelden die door de familie Hazes zelf zijn gemaakt. Familie en vrienden zoals zijn vrouw Rachel, zoon André junior en collega-artiesten André van Duin, Gerard Joling en Paul de Leeuw halen in de docureeks ook persoonlijke herinneringen aan André senior op. Een ode aan de Amsterdamse zanger met de gouden strot en de tijdloze meezingers.

André Hazes junior over band met vader

Ook André Hazes junior – die inmiddels ook erg populair is in Vlaanderen – vertelt openlijk over de band met zijn vader: “Ik zie hem nog altijd als kleine jongen. Maar ook wel echt een hele grote jongen. Hij zat in de knoop met zichzelf en was heel onzeker. Omdat hij zo leefde voor zijn publiek en voor wat hij deed, en daarna helemaal in zichzelf ging en naar de fles greep, was hij echt gelukkig. Je ziet wel de droefenis in zijn ogen. Als hij nog had geleefd had ik heel erg gehamerd op: ben jij echt gelukkig?”

Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes is via VTM2 en VTM GO te kijken in Vlaanderen. Vanaf zondag 9 is het om 21.15 uur zover.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 mei 2021 /