Fabrizio Tzinaridis is De Bachelor in 2022 | Show kijken in Nederland

Fabrizio Tzinaridis – die bekend is geworden dankzij Temptation Island – gaat op zoek naar nieuwe liefde in een nieuw seizoen van De Bachelor (vanaf 9 februari 2022 op Play4). Benieuwd of zijn zoektocht succesvoller wordt dan die van Elke Clijsters in De Bachelorette. Ontdek in dit artikel meer over zijn motivatie én hoe je het programma in Nederland kunt kijken.

Griekenland

In het prachtige Griekenland wagen single vrouwen dit najaar hun kans om het hart van de sportieve en ambitieuze bachelor Fabrizio Tzinaridis te veroveren. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties wil de voormalig verleider én deelnemer aan Temptation Island zijn verleden volledig van zich afschudden. Hij wil de kans krijgen om iemand te leren kennen zonder de vooroordelen die hem al enkele jaren achtervolgen. Hij stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde en hiervoor keert hij terug naar zijn roots en de bakermat van de liefde, het idyllische Griekenland.

De Bachelor met Fabrizio in Nederland kijken

De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis is te kijken op Play4 en GoPlay vanaf woensdag 9 februari in Vlaanderen. Sinds 18 februari is-ie ook iedere donderdag op Videoland te kijken. Heb je geen abonnement op Videoland, dan kun je via GoPlay en een VPN verbinding kijken; zelf heb ik VPN Nederland (zie de link hiervoor), maar je kunt ook denken aan NordVPN of Atlas VPN. En zo zijn er nog diverse aanbieders.

Fabrizio Tzinaridis

“Liefde is één van de mooiste dingen in het leven en op dit moment is dat iets wat ik toch wel aan het missen ben. Ik ben een happy single, maar het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde is soms confronterend. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie. Maar die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten.”

Liefdesrem

“Ik hoop dat de mensen me leren kennen als de man die ik nu effectief ben. De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is. En dat werkt ook in twee richtingen: doordat vele mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst. De Bachelor wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker. Ik kan niet wachten om enkele fantastische dames te ontmoeten op een plek die mij nauw aan het hart ligt. De roosceremonies worden zenuwslopend, dat weet ik nu al, maar alles voor wat het avontuur van mijn leven moet worden op een prachtige locatie. Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten. Soms moet je springen om op de weg naar beneden je vleugels te vinden.”

Old skool en romantisch

“Ik moest helemaal niet lang twijfelen toen het mooie voorstel er kwam om de nieuwe Bachelor te worden. Als je nu op date gaat met iemand, weet je al alles van die persoon via social media: haar lievelingsgerecht, haar vrienden,… Net dat onbevangene spreekt me aan aan De Bachelor: ik ga dames in Griekenland leren kennen, zonder enige voorkennis. Ik zal hen daar stap voor stap leren kennen, heel old skool, en tegelijk oh zo romantisch. Net dat lijkt me een verademing en een ongelooflijk unieke kans.”

Inschrijven voor Bachelor Fabrizio

Fabrizio Tzinaridis weet wat hij zoekt in een vrouw, hij is ambitieus, romantisch, knap en sportief. Deze Griekse adonis is naast fiere ondernemer ook een liefdevolle papa voor zijn zoontje en helemaal klaar om zich verder te settelen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde. Vrouwen die zich aangesproken voelen door de bijzondere eigenschappen van deze negenentwintigjarige papa en zin hebben in romantische dates in Griekenland konden zich in de zomer van 2021 inschrijven. De opnames vonden in het najaar plaats. Ontdek hier alles over de vijftien deelneemsters aan De Bachelor | Fabrizio Tzinaridis.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juli 2021 /