Lang Leve de Liefde XL op SBS6 (en later VTM2?)

Lang Leve de Liefde is een groot succes in Nederland én België. Wist je dat de uitzendingen uit Nederland worden uitgezonden op VTM2? En dat ze daar nu ook hun eigen versie hebben: Blijven Slapen (terug te kijken via VTM GO). In Nederland kunnen we daarnaast vanaf vanavond – maandag 15 februari – genieten van extra lange afleveringen in Lang Leve de Liefde XL. Iedere maandag om 21.30 uur bij SBS6 (en wie weet later ook wel op VTM 2).

Lang Leve de Liefde XL

Het concept van Lang Leve de Liefde blijf hetzelfde in de XL-variant. De redactie doet er alles aan om de perfecte match te vinden. Ze kijken elkaar voor het eerst in de ogen als ze over de drempel van het appartement stappen. Ze krijgen 24 uur voor de eerste indruk. Na dit etmaal mogen ze ervoor kiezen om de date stop te zetten en het appartement te verlaten. Blijven mag ook: in dat geval kan de date tot maximaal vijf dagen duren. Na vijf dagen is het liefdesexperiment geslaagd en is er een match! 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Internationaal

René Oosterman, zendermanager SBS6: “Lang Leve de Liefde is de best scorende titel in de vooravond sinds jaren en is ook al aan meerdere landen verkocht, zoals Zweden, België en Engeland. De behoefte onder vrijgezellen om iemand te vinden waar je misschien wel samen mee oud kunt worden, was het afgelopen jaar misschien wel groter dan ooit. De aanmeldingen blijven binnenstromen. Lang Leve de Liefde XL lag dan ook voor de hand.”

Opgeven voor datingshow 

Wil je je opgeven voor de datingshow Lang leve de Liefde? Dat kan nog steeds via deze website.Alle leeftijden zijn welkom. Gescheiden, weduwnaar, student, dertiger of al met pensioen: het maakt niet uit! Het is ook mogelijk om iemand anders op te geven. Dit programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties in co-productie met ITV Studios Netherlands.

Kijktips

Lang Leve de Liefde XL is ook terug te kijken via Kijk.nl. In België kun je de reguliere uitzendingen op VTM2 kijken en terugkijken via VTM Go. Of de XL-variant hier ook te zien zal zijn, durf ik nog niet te zeggen. Als ik meer weet, deel ik het in de Facebook-groep. Voor de liefhebbers: op VTM GO kun je ook kijken naar (de nieuwe seizoenen van) Blijven Slapen, Uit De Kleren en Blind Getrouwd. Kortom volop programma’s voor de liefhebbers van romantiek.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 februari 2021 /