Het Rad in kerstvakantie met Sandra Kim en Marc van Ranst

Het Rad is vanaf vanavond om 21.30 uur weer terug op VIER! De hele kerstvakantie kun je genieten van presentator Peter Van De Veire, magazijnier Wim Opbrouck én niet te vergeten tal van bekende letterzetters. De namen uit de eerste week zijn niet mis: Conner Rousseau, Sandra Kim en Marc van Ranst zijn van de partij.

Het Rad terug gehele kerstvakantie

Vanaf 21 december laat Peter Van De Veire de kandidaten weer draaien aan het rad en puzzels oplossen. Zo laten zij de gehele kerstvakantie schitteren! Maar liefst 3000 Vlamingen meldden zich aan voor het nieuwe, feestelijke seizoen en dat deden ze niet zomaar. Want wie Het Rad zegt, zegt prijzen. Wim Opbrouck is opnieuw de magazijnier van de prijzenwinkels en met een totaalwaarde van 320.000 euro zijn de prijzen meer dan de moeite waard.

Wist je dat Peter Van De Veire in het nieuwe jaar Big Brother gaat presenteren?

Secret Santa

Dit keer kunnen niet alleen de kandidaten hun karretje volladen, maar ook het publiek en de kijkers thuis maken kans op een speciale prijs tijdens deze kerstvakantie editie van Het Rad: de Secret Santa. Bovendien kunnen de kijkers op Kerstdag ook hun eigen held uit de zorg extra in de bloemetjes zetten via de website van VIER.

Bekende letterzetters

Uiteraard zijn ook de bekende letterzetters opnieuw van de partij en zij hebben het voorbije jaar stuk voor stuk iets opvallends gedaan. En naar goede gewoonte brengen ze ook een geheim over zichzelf mee naar de set. Voor de eerste week trekken SP.A-voorzitter Conner Rousseau, The Masked Singer-winnares Sandra Kim, de bekendste viroloog van België Marc Van Ranst en Thuis-actrice Ann ‘Nancy’ Pira hun mooiste kerstpak aan om de letterbordjes om te draaien.

Conner Rousseau: maandag 21 december

Letterzetter in de eerste aflevering van Het Rad in de kerstvakantie is Conner Rousseau. Zal SP.A-voorzitter eindelijk onthullen wat Koning Filip tegen hem zei over zijn sneakers? Kandidaten zijn Céline (23) uit Menen, studente aan de toneelschool in Amsterdam en experte in lipjodelen. Stefaan (36) uit Opwijk is zelfstandig thuisverpleger én blogger. Ellen (44) uit Diepenbeek is bussines manager.

Sandra Kim: dinsdag 22 december

In de tweede show van het Kerstrad onthult Sandra Kim na 34 jaar haar grootste geheim over haar deelname aan het Eurovisiesongfestival van 1986. Peter ontvangt Sabine (56) uit Sint-Truiden, Shanna (32) uit Brecht en Didier (27) uit Antwerpen. Shanna heeft een wel heel speciaal talent: ze kan enorm goed geiten nabootsen. En Didier besteedde zijn tijd meer dan nuttig tijdens de lockdown, want hij leerde zichzelf morsecode.

Ann Pira: woensdag 23 december

Actrice Ann Pira, Nancy uit Thuis, is de letterzetter. Ze deelt in het programma wat ze gemeen heeft met Tom Cruise. Kandidaten zijn Xan (20) uit Sint-Denijs, een studente burgerlijk ingenieur, Barman Jethro (30) uit Eeklo en Sylvie (50) uit Machelen

Marc Van Ranst – kerstaflevering Het Rad

De kerstaflevering van Het Rad is er eentje met een extra strikje rond. Kijkers kunnen via de website van VIER een held uit de zorg in de bloemetjes zetten voor hun inzet het afgelopen jaar. Toepasselijk is Marc Van Ranst de letterzetter van dienst. Hij doet een opmerkelijke onthulling over zijn jeugd. Dieter (43) uit Maledegem, Melissa (28) uit Temse en – hoe kon het ook anders op Kerstdag – Noël (68) uit Genk strijden om de prijzen.

Marc van Ranst zag je vorige week nog in Het Huis.

Foto’s VIER

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 december 2020 /