Thuis 25 jaar op tv

Thuis viert dit seizoen dat ze maar liefst 25 jaar te zien zijn op Eén. Vanavond start het bijzondere 26ste seizoen eindelijk weer. En in december is het dan echt tijd voor feest!

Wil je even je geheugen ophalen, voordat je om 20.10 uur voor tv zit voor de nieuwe afleveringen? Dat kan: hier ontdek je meer over het slot van het 25ste seizoen Thuis. In dit artikel ontdek je meteen ook de Thuis-boeken-reeks.

Coronaproof opnemen: Thuis test

Eind april sloten anderhalf miljoen fans het 25ste seizoen van Thuis vervroegd af. Twee weken later besloten de cast en crew van Thuis het voortouw te nemen en deden ze als eersten in de Vlaamse fictie-sector testopnames op een corona-veilige manier. Zo kon er toch vrij vlot weer gefilmd worden, waardoor de fans niet te lang hebben moeten missen.

Thuis-Podcast

Nadat Thuis – net als Familie – eerder moest stoppen, stroomden de reacties van de fans binnen. Het populairste televisieprogramma van Vlaanderen werd duidelijk gemist in elke (t)huiskamer. Daarnaast konden de fans ook genieten van de speciale podcast-reeks, rondom Karin Baert (Kadèr Gürbüz). Wat dat betreft, staat Thuis in die 25 jaar echt niet stil. Je hebt tenslotte ook al een hele reeks met boeken rondom de serie.

Start seizoen 26 Thuis

Bij de start van het 26ste seizoen van Thuis staat Karin Baert helemaal alleen: ze heeft iedereen van zich afgestoten en hen het leven onmogelijk gemaakt. De wraak zal ongenadig toeslaan. Twee duistere figuren duiken op. Wie is Xander en wat is zijn band met het pijnlijke verleden van Tania? Ook Jasper keert plots terug: hoe gaan Waldek, Viv en Judith hiermee om? En welke bekenden liggen er in de rode tentjes aan de waterkant en in de Dreef?  Ook dat zal in de loop van het 26ste seizoen van Thuis allemaal duidelijk worden.

Thuis: vanaf maandag 31 augustus elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Foto: VRT.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 augustus 2020 /