Roué Verveer met Heppie de Peppie op tv

Roué Verveer is op Eerste Kerstdag om 22.55 uur op NPO 3 te zien met zijn show Heppie de Peppie. Dit is trouwens niet de eerste show van Roué Verveer, die deze dagen wordt uitgezonden. Je kon Op het laatste moment al zien bij RTL 4.

RTL 4 brengt aan het eind van 2020 namelijk een lach op ons gezicht met verschillende theatershows van bekende cabaretiers.

Heppie de Peppie

Met Heppie De Peppie keert Roué Verveer terug naar de theaters. Deze show begon hij namelijk in 2017 en hij ging in reprise, zodat-ie tot en met 2019 in theaters door het hele land te zien was. Deze voorstelling is ook weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot! Of zoals de Volkskrant het zegt: “Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.” Heppie de Peppie is de laatste solo-voorstelling van deze cabaretier.

Roué Verveer

Roué Verveer speelt sinds 2020 avondvullende theatervoorstellingen en wordt geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Hij maakt niet alleen Nederlands gesproken voorstellingen, maar ook Surinaamse comedyshows. Daarnaast kun je hem kennen van zijn hilarische boeken en als onderdeel van de Gabbers met wie hij tien keer in een volle Ziggo Dome stond. Afgelopen november verscheen zijn boek Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 december 2020 /