Roué Verveer met Heppie de Peppie op tv

Roué Verveer is op Eerste Kerstdag om 22.55 uur op NPO 3 te zien met zijn show Heppie de Peppie. Dit is trouwens niet de eerste show van Roué Verveer, die deze dagen wordt uitgezonden. Je kon Op het laatste moment al zien bij RTL 4.

RTL 4 brengt aan het eind van 2020 namelijk een lach op ons gezicht met verschillende theatershows van bekende cabaretiers.

Heppie de Peppie

Met Heppie De Peppie keert Roué Verveer terug naar de theaters. Deze show begon hij namelijk in 2017 en hij ging in reprise, zodat-ie tot en met 2019 in theaters door het hele land te zien was. Deze voorstelling is ook weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot! Of zoals de Volkskrant het zegt: “Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.” Heppie de Peppie is de laatste solo-voorstelling van deze cabaretier.

Roué Verveer

Roué Verveer speelt sinds 2020 avondvullende theatervoorstellingen en wordt geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Hij maakt niet alleen Nederlands gesproken voorstellingen, maar ook Surinaamse comedyshows. Daarnaast kun je hem kennen van zijn hilarische boeken en als onderdeel van de Gabbers met wie hij tien keer in een volle Ziggo Dome stond. Afgelopen november verscheen zijn boek Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 december 2020 /