Up to Date: hoe gaat het met deelnemers Blind Getrouwd en meer…

Hoe gaat het met deelnemers die de voorbije 20 jaar de liefde vonden of zochten bij VTM? Je ziet het in de gloednieuwe webreeks Up to Date, die nu op VTM Go te zien is. Met deelnemers uit bijvoorbeeld Blind Getrouwd, Boer zkt Vrouw en zelfs Big Brother!

Up to Date op VTM GO

De liefde. Geen topic waar meer inkt over vloeit (buiten Corona dan), dan… de liefde. De afgelopen 20 jaren hebben heel wat mensen de liefde gezocht én gevonden bij VTM. En zoals dat met de liefde gaat: massa’s mensen supporterden aan de andere kant van het scherm mee, voelden mee, beleefden mee. Maar hoe gaat het nu met de favoriete koppels of deelnemers van Vlaanderen?

Van Boer zkt Vrouw tot Blind Getrouwd

Vanaf zaterdag 14 november komt iedereen het te weten in de gloednieuwe webreeks ‘Up to Date’ op VTM GO. Van Marrie-Harry en Olivier uit Boer zkt Vrouw (2008) over Evert en Marisa uit Hoe Zal ik Het Zeggen? (2018) tot de koppels van Blind Getrouwd en Mijn Pop-uprestaurant!: hoe gaat het met hen? Zijn ze nog steeds smoorverliefd, hebben ze de liefde elders gevonden of zijn ze nog steeds op zoek naar die ene, ware liefde?

Primeurs én nooit vertoonde privé-beelden 

Naast nieuwe interviews en memorabele archief fragmenten, brengt Up to Date ook primeurs én nooit vertoonde privé-beelden. De kijker maakt onder andere kennis met enkele nieuwe VTM-baby’s waaronder Xander, het zoontje van  Evelien en Nicolas en Liv, het dochtertje van Blind Getrouwd-collega’s Veerle en Nick. Je ziet ook hoe Nick enkele maanden na zijn breuk met Christophe klaar is om terug te daten. Zijn ex-man Christophe komt meteen in actie en doorloopt voor Nick enkele Tinder-profielen.En ‘Up to Date’ deelt nog andere nooit vertoonde beelden, onder andere van het huwelijk van Sven en Amanda uit Mijn Pop-uprestaurant!

Gasten Up to Date VTM

Up to Date gaat negen afleveringen lang op bezoek bij onder andere:

 • Katrijn: Big Brother, seizoen 1, 2000
 • Bart: Big Brother, seizoen 5, 2006
 • Marie-Harry en Olivier: Boer zkt Vrouw, seizoen 4, 2008
 • Stijn en Nuria: Blind Getrouwd, seizoen 1, 2016
 • Sven en Amanda: Mijn Pop-uprestaurant!, seizoen 3, 2016
 • Veerle en Nick: Blind Getrouwd, seizoen 2, 2017
 • Evelien en Nicolas: Blind Getrouwd, seizoen 2, 2017
 • Daniela en Mitchell: Mijn Pop-uprestaurant!, seizoen 4, 2017
 • Severien: Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, seizoen 1, 2018
 • Evert en Marisa: Hoe Zal Ik Het Zeggen?, seizoen 2, 2018
 • Marijke: Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, seizoen 12, 2019
 • Rani: Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, seizoen 12, 2019
 • Elke en Tim: Blind Getrouwd, seizoen 4, 2019
 • Jolien: Blind Getrouwd seizoen 4, 2019
 • Winnie en Jonah: Blind Getrouwd, seizoen 5, 2020
 • Laura: Blind Getrouwd, seizoen 5, 2020
 • Christophe en ex-man Nick: Blind Getrouwd, seizoen 5, 2020

Up to Date is te bekijken op VTM GO, vanaf zaterdagochtend 14 november. Alle negen afleveringen worden meteen ter beschikking gesteld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 november 2020 /