Dominique Van Malder presentator De Bachelorette (met Elke Clijsters)

Dominique Van Malder is de presentator van De Bachelorette (VIER), waarin Elke Clijsters op zoek gaat naar de man van haar dromen. Deze show zal in 2021 op VIER te zien zijn. Dominique Van Malder kennen we als acteur en programmamaker, van bijvoorbeeld Radio Gaga, Albatros, maar je zag hem ook in De Twaalf.

Dominique Van Malder

 “Ik ben fan van de liefde, en De Bachelorette wordt het grote liefdesavontuur van Elke Clijsters. Net als Elke, zal ook ik geen rolletje spelen. Elke is gewoon zichzelf, en ik blijf dat ook. Zie me vooral niet als de afgelikte presentator. Dat ben ik ook niet, maar zie mij als een vertrouwenspersoon voor Elke en de vrijgezelle mannen. Ik zal met hen praten, en vooral: luisteren. Want wat is er universeler en mooier dan de liefde en de zoektocht naar de ware?”, aldus Dominique Van Malder, over zijn nieuwe rol als presentator van De Bachelorette.

Benieuwd wat VlaamsKijken eerder over Dominique Van Malder schreef? Klik hier.

De Bachelorette met Elke Clijsters in 2021 op tv

Vier brengt in 2021 een geheel eigen versie van het populaire programma De Bachelorette, waarin een groep mannen zal strijden om de liefde van Elke Clijsters. Die liefdeszoektocht zal dus in goede banen worden geleid door Dominique Van Malder. In Nederland – waar het programma dit jaar te zien was – nam Rick Brandsteder die rol voor zijn rekening. Alleen gaan er nu geruchten dat hij met de naar-liefde-zoekende Gaby Blaaser in bed beland zou zijn… Benieuwd of de Vlaamse variant van De Bachelorette met Elke Clijsters en Dominique Van Malder ook voor zulke juicy verhalen gaat zorgen.

Maak kennis met de deelnemers uit De Bachelorette – weten zij het hart van Elke Clijsters te stelen?

The Bachelorette

Voor wie The Bachelorette nog niet kent: dat is een populaire liefdesshow die sinds 2003 in dertien landen te zien is. Na Amerika, Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw Zeeland, Roemenië, Zweden, Nederland en Zwitserland brengt VIER nu ook een Vlaamse versie waarin Elke Clijsters hoopt op een nieuwe liefde.

Foto: VIER

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 september 2020 /