Elke Clijsters wordt The Bachelorette in België

Elke Clijsters wordt The Bachelorette in België; dat heeft VIER zojuist bekendgemaakt. In 2021 brengt de zender een geheel eigen versie van het populaire programma The Bachelorette naar Vlaanderen.

In Nederland is momenteel ook een versie van dit programma te zien, waarbij actrice Gaby Blaaser op zoek gaat naar de man van haar dromen. In de voorlaatste aflevering is te zien dat Gaby Blaaser kiest voor de jonge Limburger Joey van Herle.

Bachelorette Elke Clijsters

In België is het dus de beurt aan Elke Clijsters; in The Bachelorette zal een groep mannen strijden om haar liefde. Na een woelig liefdesparcours – waarbij ze getrouwd was met voetballer Jelle van Damme – is de zus van tennisster Kim Clijsters op zoek naar een nieuwe liefde. De Limburgse Elke is 35, mama van twee en weet precies wat ze zoekt in een partner. Ze is helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven: zich openstellen voor een nieuwe liefde in één van de grootste internationale liefdesshows van dit moment.

  • Wist je dat Elke Clijsters een boek heeft geschreven over hoe verder te gaan na een relatiebreuk? In Dancing Solo vertelt ze hoe je je relatiebreuk kunt verwerken.

Elke Clijsters over date avontuur

“Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want ‘The Bachelorette’ wordt één groot avontuur. Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en – fingers crossed -voor de man van mijn dromen. Naar wat voor iemand ik op zoek ben? Een oprechte man met veel humor, en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring”, aldus Elke Clijsters.

Opzet programma The Bachelorette

Tijdens dates en activiteiten leert The Bachelorette – in Vlaanderen dus Elke Clijsters – de mannelijke kandidaten steeds beter kennen. Tijdens de wekelijkse rozen ceremonie bepaalt de dame wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd krijgt om haar liefde te winnen. In Nederland is het programma medio mei begonnen en zagen we hoe actrice en influencer Gaby Blaaser met achttien mannen naar Zuid-Afrika vertrok. Een wedstrijd waarin de deelnemers er alles aan doen om haar hart te stelen, maar de momentjes die ze met de prachtige bachelorette hebben, zijn echt schaars.

Weg met alle vooroordelen

Ik vind het in ieder geval mooie tv, waarbij je ook de deelneemster van een andere kant leert kennen. Over Gaby Blaaser had ieder ook wel zijn woordje klaar, maar in dit programma zie je zoveel kanten van haar. Dat zal ook zo zijn bij Elke Clijsters. De roddelblaadjes hebben de afgelopen tijd al veel over haar geschreven. En natuurlijk ook over haar bizarre relatiegeschiedenis met voetballer Jelle van Damme. Daarnaast ligt ze als dochter van wijlen profvoetballer Lei Clijsters, en zus van de populaire Vlaamse tennisster Kim Clijsters natuurlijk nog meer onder een vergrootglas. Ik ben dan ook heel benieuwd naar hoe we deze mama gaan leren kennen. Sowieso verwacht ik dat deze show in Vlaanderen ook een groot succes wordt; dat is een show als Blind Getrouwd tenslotte ook.

Grote herkenbaarheid bij kijkers

Programmadirecteur Annick Bongers is erg enthousiast over het nieuwe programma dat in 2021 op VIER te zien zal zijn. “Er bestaat geen universeler thema dan liefde. En er is geen groter en internationaler format dan The Bachelorette. Elke Clijsters zorgt met haar levenservaring voor een grote herkenbaarheid: er zijn bovendien weinig mensen zo authentiek en zonder masker als Elke. Ze hoopt vanuit het diepste van haar hart de man van haar leven te vinden. En wij hopen en duimen mee.”

40 seizoen The Bachelorette

Wist je dat er inmiddels al veertig seizoenen van The Bachelorette zijn gemaakt? In dertien landen en negen talen wordt het programma sinds 2003 uitgezonden. Na Amerika, Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw Zeeland, Roemenië, Zweden, Nederland en Zwitserland is het nu aan België. VIER brengt het programma naar Vlaanderen.

Inschrijven voor The Bachelorette met Elke Clijsters

Zie jij Elke Clijsters als de vrouw aan jouw zijde? Ben je er van overtuigd dat jij haar gelukkig gaat maken. Dat jij de man van haar dromen bent. Dan kun je je nu opschrijven als deelnemer voor The Bachelorette in Vlaanderen met Elke Clijsters.

Aanmelden voor The Bachelorette kan hier.

Onderstaande filmpje is alleen vanuit België te bekijken. Excuses hiervoor.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

8 juni 2020 /