Rode Duivels terug op VTM met Vandaag is Rood

De Rode Duivels zijn vanaf vanavond – zaterdag 5 september – terug op VTM met Vandaag is Rood. Dit gloednieuwe tv-programma wordt gepresenteerd door nieuwsanker Stef Wauters.

Rode Duivels tegen Denemarken

VTM kleurt je dag en op zaterdag 5 september om 20.20 is die kleur rood. Dan komen de Rode Duivels weer in actie tijdens een nieuwe seizoen in de UEFA Nations League tegen Denemarken.

Vandaag is Rood met Stef Wauters

Stef Wauters voor het eerst plaats in de gloednieuwe studio van Vandaag is Rood. De Rode Duivels worden zo dichter bij de Vlaamse gezinnen dan ooit gebracht. Stef Wauters wordt elke match vergezeld door vaste analisten Marc Degryse en Jan Mulder (die we ook zien in de nieuwe taalquiz Veel Tamtam)en door een bekende Vlaming die in aanloop naar de match langsgaat bij de Rode Duivels met een unieke opdracht.

“Als de Rode Duivels spelen, dan kijken we met heel het gezin en maken we het gezellig. En dan zijn we allemaal supporters van Onze Helden. Dat is de sfeer die ook in ons programma zal zitten, onder het motto: VTM kleurt je dag en als de Duivels spelen, dan kleuren we alles rood!”, aldus Stef Wauters

Koen Wauters

Koen Wauters is vanavond 5 september om 20.20 uur de eerste gast in Vandaag is Rood. Hij is bij de Rode Duivels langs geweest met een ludieke opdracht. Met deze opdracht wil Stef Wauters de voetballers op een andere manier leren kennen en ze uit hun comfortzone halen. Koen Wauters (zanger van Clouseau) bijt de spits af en gaat langs bij Jan Vertonghen.

Vincent Fierens in Vlaanderen

Het nieuwe voetbalprogramma van VTM zorgt ook voor op en top beleving doorheen heel Vlaanderen. Qmusic-dj Vincent Fierens gaat elke match de sfeer opsnuiven bij supporters. Waar en met wie kijken zij naar de match van de Rode Duivels? Wat is hun pronostiek? En hoe beleven zij het eerste doelpunt? Vanuit de studio schakelt Stef Wauters geregeld over naar Vincent die live verslag uitbrengt. 

Gilles De Bilde vanuit het stadion

En ook Gilles De Bilde zal live verslag uitbrengen, al doet hij dat vanuit het stadion zelf. Hij gaat daar zoveel mogelijk inzoomen op hoe de Rode Duivels zich voorbereiden op de wedstrijd, reacties sprokkelen en Gilles De Bilde heeft ook elke match een unieke opdracht. Hij moet een kledingstuk ontfutselen van één van de Rode Duivels voor de trofeekast. 

Julie Van den Steen

In aanloop naar de tweede match, op dinsdag 8 september om 20.25 uur, tegen IJsland heeft een nieuwe BV een opdracht gekregen. Het is Julie Van den Steen (die we medio september gaan zien als jurylid in The Masked Singer). Zij gaat op bezoek bij Yannick Carrasco met een ijskoude opdracht. 

Voetbal op VTM zenders

Dit najaar volgt VTM De Rode Duivels op de voet. De Champions League-avonden worden nog steeds gepresenteerd door Maarten Breckx en zijn voortaan te zien bij VTM 2. De Croky Cup zal te zien zijn op VTM 4, net als de matchen van de Red Flames.

Beide wedstrijden van de Rode Duivels zijn live te volgen bij VTM en op HLN.be.

Foto: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2020 /