Fans helpen Ferry Bouman (Undercover) bij zoektocht naar Peter en Anouk

Help jij Ferry Bouman (Undercover) bij de zoektocht naar Peter en Anouk? Meer dan 2.000 fans van Undercover kregen afgelopen week een sms-je van Ferry Bouman. Hij vroeg hen om tips om de ware identiteit van Peter (Bob Lemmens gespeeld door Tom Waes) en Anouk (Kim de Rooij, gespeeld door Anna Drijver) te onthullen. De kijkers die reageerden op dit bericht werden zelfs opgebeld door de Brabantse drugskoning, die gespeeld wordt door Frank Lammers.

Undercover winacties

Deze nietsvermoedende fans hadden een week eerder meegedaan aan een wedstrijd op Eén.be en wisten niet dat ze een onderdeel zouden worden van de verhaallijn. Benieuwd of er lezers van VlaamsKijken bij de gelukkige fans horen die opeens Ferry Bouman (Frank Lammers) aan de lijn hadden. In Nederland konden de luisteraars van Radio 538 daarnaast een rol in het derde seizoen van Undercover winnen.

Zoektocht Ferry Bouman naar identiteit Peter en Anouk

Of de tips van de fans Ferry helpen in zijn zoektocht naar de echte identiteit van Peter en Anouk ontdekken de kijkers deze zondag om 20.35 uur op Eén. De eerste beelden van seizoen 2 van Undercover tonen aan dat Ferry zint op wraak. Daarnaast ontdekken we ook dat Bob Lemmens (Tom Waes) voor een nieuw undercover-avontuur staat. Hij moet infiltreren in de wereld van Lauren en JP Berger (Sebastien Dewaele en Wim Willaert), die niet alleen een country- en westernmanege hebben, maar ook een illegale wapenhandel runnen.

Meer weten? Lees dan ons uitgebreide artikel over Undercover 2 (inclusief veel foto’s en video’s met fragmenten uit het tweede seizoen). Met daarin meer informatie over het verhaal, de personages en natuurlijk over al die nieuwe acteurs en actrices die tot de cast van Undercover 2 behoren.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Undercover-nieuws? Kom dan bij onze Facebook-groep.

Foto’s: VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2020 /