Chantal Janzen komt werken

Chantal Janzen is vanaf vanavond om 20.30 uur weer terug bij RTL4 (en Videoland) met Chantal Komt Werken. Ze gaat onder andere aan de slag als ambulance verpleger, uitvaartbegeleider, dierenarts, verloskundige en wijkagent.

Chantal Janzen

“Het blijft bijzonder om voor Chantal komt Werken te mogen meedraaien met zo veel gepassioneerde mensen. Dit seizoen was voor mij vele malen pittiger en heftiger dan de eerste reeks. Ik ben er heel trots op dat ik zoveel uiteenlopende beroepen heb mogen ervaren. Het is een indrukwekkend, emotioneel en tegelijkertijd ook weer humoristisch nieuw seizoen geworden”, aldus presentatrice en actrice Chantal Janzen (zij was te zien in de Nederlandse film, waarop Verborgen Verlangen is gebaseerd). 

Chantal komt Werken

Voor Chantal komt Werken trekt presentatrice Chantal Janzen door het hele land om de meest uiteenlopende beroepen uit te oefenen. Onbekende, hardwerkende mensen nodigen haar uit om een dag in hun werkschoenen te staan en werkelijk alle facetten van het beroep te ervaren. Zoals we van Chantal gewend zijn beschouwd ze deze voor haar nieuwe werelden op haar eigen kenmerkende wijze. Ze helpt de hoofdpersonen in het programma bij hun werkzaamheden en laat zien waar zij in hun specifieke werkvelden op dagelijkse basis mee te maken krijgen.

Diverse beroepen

Voor het nieuwe seizoen van deze populaire serie staat Chantal weer middenin de maatschappij. Zo gaat ze aan de slag als ambulance verpleger, kantinemedewerker, uitvaartbegeleider, kapper, verloskundige (wat we doet denken aan het programma van TLC met o.a. Bobbi Eden), circusartiest, conductrice, horeca medewerker, dierenarts, wijkagent en kraamverzorgster. De mensen die ze ontmoet hebben een inspirerend verhaal en zijn trots op het werk dat zij doen.

Korps Mariniers en uitvaartbegeleider

In de eerste aflevering is te zien hoe Chantal Janzen aan de slag gaat bij de het Korps Mariniers (wat weer wat anders is dan de Commando’s). Ze wordt meegenomen naar hun kazerne in Texel waar ze aanwezig is bij intensieve oefening voor een heftige gijzelingssituatie. Zou ze een goede kandidaat voor Kamp Van Koningsbrugge zijn? Ook maakt ze een indrukwekkende werkdag mee als uitvaartbegeleider. Een ervaring die Chantal Janzen naar eigen zeggen nooit meer zal vergeten. 

‘Chantal komt Werken’ wordt geproduceerd door &C Media. De show is vanaf donderdag 3 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL4 en terug te kijken via Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2020 /