Kobe Ilsen presenteert Blind Gekocht in 2021 op VIER

Kobe Ilsen gaat in 2021 het derde seizoen van Blind Gekocht op VIER presenteren; dat heeft hij zojuist bekendgemaakt in Het Rad bij Peter van de Veire. Dina Tersago presenteerde de eerste twee seizoenen van dit programma dat we in Nederland kennen als Kopen Zonder Kijken.

Derde seizoen Blind Gekocht

Na twee erg succesvolle seizoenen krijgt het woonprogramma Blind Gekocht in 2021 een vervolg. In het derde seizoen verwelkomt VIER niet alleen nieuwe gezinnen, voortaan trekt Kobe Ilsen de baan op met hen én hun spaarcenten. Kobe gaat samen met makelaar Bea en interieurarchitect Bart op zoek naar dat ene droomhuis dat de koppels zelf maar niet te pakken krijgen en ze hakken voor hen de knoop door. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht.

Kobe Ilsen maakt bij Het Rad bekend dat hij Blind Gekocht in 2021 gaat presenteren, hij volgt Dina Tersago op

Letterzetter

Dit heuglijke nieuws maakte Kobe Ilsen vanavond (woensdag 5 augustus 2020) als letterzetter bekend in de derde aflevering van Het Rad. In de ronde waarin de drie kandidaten moesten raden wat nog niemand wist over Kobe Ilsen met als enige tip “Ik zit er binnenkort in” wist kandidaat Manu de woordpuzzel op te lossen: “Ik presenteer Blind Gekocht”.

Alles weten over het vernieuwde Rad? Ontdek hier alles over presentatie, de stem en de letterzetter.

Kobe Ilsen

Kobe Ilsen: “Amai, hoe fijn is dit! De afgelopen twee seizoenen heb ik elke aflevering gezien. Meegeleefd met de koppels, met hun verwachtingen, teleurstellingen en dan uiteindelijk ook met de emoties bij het eindresultaat. Het is een heerlijk, respectvol format dat mensen met een droom echt vooruit helpt.”

Dina Tersago

De presentator neemt de plek over van Dina Tersago, die eerder al had aangegeven dat ze te druk was met programma’s die ze voor VTM op de rol heeft. Kobe Ilsen vertelt dat hij al contact met de presentatrice heeft gehad. “Ik heb Dina Tersago al gebeld en haar zegen gevraagd en gekregen. Ik had Bart en Bea ook al aan de lijn en zij hebben me ook warm onthaald. De fans van het programma mogen er gerust in zijn dat we met heel veel liefde en respect voor het programma, haar medewerkers en de nieuwe koppels er een fantastisch derde seizoen van gaan maken. Ik mag nog niks verklappen, maar met wat ik nu al gezien heb, belooft het een topreeks te worden”, aldus Kobe Ilsen.

En dat is niet het enige nieuwe programma dat hij in 2021 maakt. Deze week is ook bekendgemaakt dat Kobe Ilsen maakt voor Eén #weetikveel.

Kopen Zonder Kijken

In Nederland kennen we Blind Gekocht als Kopen Zonder Kijken. In dit programma gaat Martijn Krabbé samen met makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes op zoek naar het droomhuis van de kandidaten. Kandidaten die soms te kieskeurig zijn om zelfs iets te vinden, een klushuis niet aandurven of aan de andere kant worden beperkt in hun budget. In België wordt dit programma nu ook uitgezonden, maar dan als Blind Gekocht NL.

Ik vind het trouwens onzin dat ze die naam aanpassen; zelfs een beetje onduidelijk. Dat heb je ook met Blind Getrouwd. Die noemen ze in Nederland Married At First Sight België… Juist…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 augustus 2020 /