Kobe Ilsen maakt tv-programma #weetikveel

Kobe Ilsen werkt aan het nieuwe tv-programma #weetikveel voor Eén. Dit programma is gebaseerd op – en geïnspireerd door – het gelijknamige succesvolle Radio 1-programma. In deze show gaat Kobe Ilsen samen met een deskundige op zoek naar de antwoorden op de top-of-mind-vragen die elk onderwerp spontaan doet opborrelen. Een show waarmee hij onze algemene kennis flink gaat bijspijkeren.

Kobe Ilsen

Kobe Ilsen is al jaren één van de trouwe gezichten op Eén. Zo was hij begin dit jaar nog te zien in het tweede seizoen van Op Eén, waarbij hij overal ter wereld de Belgen langs de meetlat hield. Drinken Belgen bijvoorbeeld te veel? Zijn Belgen te roekeloos in het verkeer? Bewegen Belgen nog wel genoeg? Het zijn allemaal vragen, waarvoor de populaire presentator verschillende landen heeft bezocht. Ook al zo’n show die zorgde voor de nodige eye-openers (en gesprekken aan de koffie-automaat de dag na uitzending). Met #weekikveel gaat dat niet anders zijn.

Wist je trouwens dat Kobe Ilsen ook heeft geacteerd? Hij was in 2007 als Jelle Mortelmans drie afleveringen te zien in Flikken Gent.

#weetikveel

We weten over alles wel iets, maar vooral toch iets te weinig. Daar gaat Kobe Ilsen met #weetikveel dus iets aan doen. Wst voor vragen hij gaat beantwoorden? Dat kan echt heel uiteenlopend zijn. Er zijn namelijk zoveel dingen waar we veel over praten, maar waarbij we op heel evidente vragen het antwoord niet weten. Wat is een burn-out? Hoe zit het met het viaduct van Vilvoorde. Maar je kunt ook denken aan onderwerpen als slaap, belastingen, TikTok tot aan Stromae, Rubens of het mondmasker.

Vraag #weetikveel insturen

Wil jij een vraag voor #weetikveel insturen? Dat kan op dit moment. Dat doe je via de website van Eén via deze link. Wanneer #weetikveel op de buis komt, is nog niet bekend. We delen het natuurlijk meteen als we meer weten.

Foto: Eén – VRT / Op Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 augustus 2020 /