Blind getrouwd seizoen 4: maandag 28 januari 20.35

Blind getrouwd seizoen 4 start maandag 28 januari 20.35. Nu vind je het misschien onzin dat ik dit programma hier op VlaamsKijken tip, maar dit is echt mijn guelty pleasure.

Ja, in Nederland kennen we de show ook, maar in Vlaanderen is het echt anders. Simpelweg, omdat ze meer succes hebben met hun stellen. Er zijn zelfs al twee Blind getrouwd-baby’s geboren en er is er eentje op komst. Stijn en Nuria, Evelien en Nicolas en Veerle en Nick zijn écht prachtige koppels samen. Jonge mensen die écht voor het experiment gingen en er in geloofden. Ik ben benieuwd hoe het de nieuwe singles zal vergaan.

Blind Getrouwd blijft razend populair. Het derde seizoen van het programma waarin singles na uitgebreide testen en research aan mekaar worden gekoppeld, was het best bekeken VTM- programma sinds Wauters vs Waes in 2014, en werd gevolgd door gemiddeld 1.333.000 kijkers, goed voor 49% marktaandeel (VVA 18-54, live +7).

En zou de serie ook een inspiratie vormen voor dit boek van Laura van Dyck. Als je het verhaal zo leest, zou dat heel goed kunnen…

Vierde seizoen

Voor dit vierde seizoen, vanaf maandag 28 januari 2019 bij VTM, schreven maar liefst 3700 mannen en vrouwen zich in voor het zotste avontuur in hun bestaan, en voor misschien wel de liefde van zijn of haar leven. Uit die 3700 inschrijvingen, zijn na doorgedreven research en testen 5 koppels samengesteld, 5 potentiële made in heavens. Bij wie ontluikt de liefde? Wie blijft als koppel samen na 5 weken – blind – getrouwd te zijn?

Eén ding is zeker: het parcours is er eentje om u tegen te zeggen. Aan het ja-woord aan een onbekende in het gemeentehuis gaat een flinke portie stress en zenuwen vooraf. En dan begint het pas echt: de kersverse koppels moeten vastberaden en vol goede moed een stevige tred houden naar de eindmeet waar hopelijk mooie toekomstperspectieven wachten. Of is het het begin van een moeizaam traject? Het parcours is net zoals de weg van de liefde immers bezaaid met mogelijke hobbels. Mét heel Vlaanderen als supporter aan de zijlijn.

Uiteindelijk zijn het de deelnemers zelf die het moeten waarmaken. Zij het met een flinke duw in de rug van de vier experten, die het sterke team vormen achter hen. Zij effenen de weg zo goed mogelijk en staan altijd klaar voor advies en begeleiding bij een dolle rit vol ups, maar soms ook downs.

Meer Blind Getrouwd

Blind getrouwd seizoen 4 start op maandag 28 januari om 20.35 uur meteen met een dubbele aflevering. Daarnaast kun je na de aflevering op tv (die je vanuit Nederland via de website en app kunt volgen) nog genieten van extra’s. Op vtm.be vind je in het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ nog meer nieuws over en extra’s uit het programma.

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze kijken samen naar de beelden, terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s. Dit naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? Hoe beleven de deelnemers de uitzendingen? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 januari 2019 /